ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahar761
אני יודע שזה יחסית גיל צעיר,אבל כבר הוכח שזה לא פוגע בצמיחה ישירות [אם לא נתלהבים ומנסים להרים 60 קילו בלחיצת חזה..]
חוץ מזה שאאני מבין מה אני עושה,אני מבין את המשמעות למשל של מנוחה ואני יודע איך לא לפגוע בעצמי..
לspit fire יכול להיות שאני קצת קטן [חוצמזה אני בן 13] אבל כבר התחלתי לראות תוצאות יפות שקודם לא ממש היו..
לגבי demon אני התחלתי בחדר כושר של הילדים,דיברתי עם אנשים הבנתי יותר לעומק טכניקות כמו של סקוואטים דד ליפטים ועוד דברים כאלה[דד ליפט אולי אני עוד לא יעשה כי אני רוצה קצת יותר להתאמן על הטכניקה אבל סקוואטים למשל התחלתי מגיל 11..]
עכשיו אני כבר עובר לחדר כושר אחר עם משקלים יותר כבדים ויותר רצינות...
אני מודע לכך שתוצאות יהיו קצת יותר איטיות אבל יש לי את הזמן בשביל זה..חוץ מזה שבערך בעוד שנה ככה שאני יהיה בן 14 ככה לפי מה שהבנתי השרירים די מפתחים את עצמם בגלל הטסטוסטרון הגבוה ממאמץ רגיל,חשוב מה יהיה איתי שיהיה לי כבר בסיס מעולה ואני כבר יוכל להרים משקלים רציניים..
אני לא בא לשלול את דעתו של אפחד אני רק חושב שכל מקרה לגופו,ראיתי פה תוצאות מדהימות של אנשים גם כמו demon שאני מקווה אם אי פעם אני יגיע אליהם ...
רציתי לדעת בסופו של דבר כמה זמן אתם מתאמנים ואיך?חוויות קצת אכזבות ודרכים להתמודד כל מיני מקרים דברים כאלה...
|
כן אבל כמו שהבנתי שאימון מתחת לגיל 14 יכול לפגוע במפרקים..אני תאמת לא יודע מה אתם עושים בחדר כושר של הילדים ככה שאולי אני טועה טיפה אבל בכל מקרה זה טוב שהתחלת בכללי להתאמן ולא יושב בבית אוכל+זה שאתה צובר ידע כבר עכשיו ובונה בסיס זה טוב..אם זה לא יפגע לך במפרקים , תשמע הרווחת

בכל מקרה בהצלחה בהצשך אני מקווה שתגיע למטרה שלך
ורגע אתה עובר למבוגרים בגיל 13?זה מגיל 14 לא?