צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-11-07, 20:17   #93
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי taus
את האמת לא,בגלל זה אני מגיב לך בצורה כזאת,למה מפתיע אותי התגובות שלך.
היית נראה לי כמו בן אדם רציני,מתמיד,עם אופי חזק ובוגר.
אבל התגובות שלך בפורום לא ממש זהות וחבל,למה זה לא עושה טוב לשם שלך.
בכל מקום שאתה נמצא ויודעים מי אתה,תמיד תשאיר רושם טוב.אם השארת..למה להרוס?
קח את עצמך בידיים,תגיד וואלה טעיתי..-זה גבר .
יש המון אנשים בפורום הזה מידי יום,בתור מפתח גוף שרוצה להצליח ולהתקדם,חשוב גם להשאיר רושם אפילו בפורום,שיגידו אה גלעד?זה שהיה בתור NIGHTWOLF..להה הוא עשה רושם של בן אדם דפוק..
זה דוגמא לתגובות שאנשים יכולים לתת לך בעתיד.ואתה בתור אחד שרוצה להתקדם ולשאוף
ל TOP..מומלץ לך להשאיר אחריך שביל של דבש ולא זפת.
והעניין עם ארבל,שמע,קורא שרבים עם חברים..בגידות,ליכלוכים מה שלא יהיה המריבות הכי גדולות.זה לא מעניין אף אחד בפורום..ולא נראה לי שזה מעניין בכלל מישהו,למה מריבה זה לא דבר שצריך לחלוק לציבור לא משנה כמה החומרה..רבת עם חבר?סבבה תפתור איתו לבד..דרכים שכאלו(להציג בפני כולם כמה הוא זבל ולהשאיר את העסק פתוח שבועות)..זה לא בוגר.

קיצר אני מקווה שלמדת משהו ממה שכתבתי,ואם הייתי שם עליך זין והייתי רוצה לפתוח עליך פה כי אני לא מחבב אותך,אז לא הייתי משקיע 10 דקות על תגובה כזו.
אחי אבל זה פורום שים זין על מה אנשים חושבים.
מי שמכיר אותי טוב ונמצא אצלי במסנג'ר באיי סי קיו ופוגש אותי מדי פעם ומדבר איתי בטלפון שצריך משהו או סתם לשמור על קשר יודע מי אני באמת וזה מספיק לי.
בקשר לארבל?עשיתי מה שעשיתי כי זה קצת הגיע לו,אני יכול להבטיח לך שזה כלום לעומת מה שהוא לקבל בסיבוב הבא שלנו ואני לגביו באמת רציני,אני מעדיף שאנשים עכשיו יצטטו ויגידו לי "עבריין מקלדת" "מאניק" "תיתבגר" וכו' מאשר שאני אכתוב באמת מה הוא עשה ואז יראו איזה צביעות ואיזה רמה ירודה יש בבן אדם אחד ואני לא מדבר על פיתוח גוף בכלל שלא תחשוב לשניה על זה!
אני מדבר על בן אדם שקרה לעצמו חבר שלך וטען שהוא משפחה שלך וההיפך(מדובר עלי)!
ואז בישביל איזה חתיכת אפס מושתן שלא קשור שפשוט נידחף באמצע הבן אדם יורק עליך וזורק את כל הידידות והחברות לזבל!
וזה עוד חלק קטן מהעסק השאר מזעזע מדי אפילו ברמזים.

כל כלב מגיע היום שלו וזה משפט שבאמת תיתפוס אותי רציני.

נ.ב
גבריאל אל תנסה לצטט אותי שוב חביבי אתה לא יודע מה באמת היה ומה כל הסיפור אז תחסוך לעצמך תטירחה בלהגן על ארבל או להוציא אותו צדיק.
(בנימה מנומסת כמובן אני עדין מעריך אותך)
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט