צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-11-07, 14:32   #46
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

ציטוט:
פורסם במקור על ידי פינגווין
כן בטח, תסביר לי דבר אחד אם בן אדם אכל כמו שצריך ומתאמן כמו שצריך מה הסיבה שהוא לא יגדל?
כל אחד פה מאשים תגנטיקה אז לא נולדת רחב כתפיים אז מה? תוך שנה של אימונים אתה יכול להסתיר אתזה חופשי
אולי יש אנשים שמפותחי טבעי אבל בסוף כולם משתווים.
מה הסיבה שהוא לא יגדל? רמה הורמונלית בגוף, מבנה גוף, גיל התחלת האימונים, רמת סינטזת החלבון בגוף, יכולת גיוס יחידות מוטוריות, הסתגלות של מערכת העצבים לאימונים ועוד מיליון דברים שאני בטח גם לא מכיר.

אם יש לך כתפיים צרות, אז זה לא משנה כמה מסה תבנה מסביבם, המבנה של החזה למשל יהיה צר בכל מקרה כי המרחק בין הסטרנום לכל זרוע הוא מלכתחילה קטן. אז אין לך בסיס לבנות עליו מסה, אז על מה תבנה אותה בדיוק, על האוויר?

בוא אני אשאל אותך כזה דבר, מאחר ואתה אומר שכולם יכולים להגיע לאותם תוצאות בסופו של דבר. מה מונע מכל בן אדם להגיע להיקף זרוע של 100 ס"מ? מה בגוף עושה את המגבלה הזאת? ואם המגבלה הזאת קיימת, אז למה שהיא לא תהיה שווה אצל כולם, מה שמבטל את מה שאמרת שאקטומורף יכול להגיע לאותם תוצאות של מזומורף? (כי במקרה הזה, האקטומורף יעשה כברת דרך ארוכה יותר מהמזומורף, ואם המזומורף יעשה את אותה דרך אז שוב פעם אנחנו מגיעים לאותו מצב שהאקטומורף נחות יותר בתוצאות שלו).

בכלל, גנטיקה זה לא רק היכולת לעלות במסת שריר או לעשות חיטוב, זה בעיקר פרופורציות בין שרירים והצורה עצמה של השריר.

ציטוט:
אם אתה לא מתכוון להיות בטופ של האולימפיה הגנטיקה שלך לא משנה הרבה
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr.Olympia
עד שאתה לא חושב להתחרות ברמה אולימפית אין שום הבדל בגנטיקה בכלל חוץ מסוג הגוף.
אז בבקשה, אני מחכה לראות את שניכם עומדים על הבמה של מר אולימפיה ולוקחים "אפילו" את שני המקומות הכי אחרונים.

דבר אחרון...
ציטוט:
פורסם במקור על ידי פינגווין
אבל סוליקו וסיקס פאק תראה איך הם נראים
סיקס פק הוא דוגמה מצויינת לבן אדם עם גנטיקה טובה. אני זוכר שהוא העלה פעם ראשונה תמונות שלו והוא היה נראה שם מעולה, ואחרי כמה חודשים הוא בעצמו אמר שהוא בקושי אכל, הוא אף פעם לא עשה עלייה במסה והוא התאמן בצורה לא סדירה.