צפיה בהודעה בודדת
ישן 01-12-06, 13:29   #11
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Xchromosome
Leo חבל שלא היתה איתי בקרית שמונה כשטיל פגע לי בבית או לא נסעתה איתי לאיזה בקה על גרביע היתי משאיר אותך שם והיתי רוצה לראות איך אתה מסביר להם את אהבתך אליהם!
ביגלל שיש בתוך המדינה שלנו אנשים כמוך שהולכים ומתפסים אל טנקים של אחים שלהם ורוצים להחזיר את ירושלים ואת תל אביב גם !!!
המדינה שלנו נראת כך !!!!
Omri צרף אותי למפלגה אני איתך !!!!!
אחי היקר,Leo זה בן אדם אם בעיות אחי הוא לא מרגיש טוב הוא חי באשליה שצריך לתת לרוצחים סידרתיים היזדמנות שניה,שהפלסטינים הם סך הכל אנשים טובים,שגאידמק פושע מלחמה נוראי,למשל היה פוסט של אבא שאנס תבת שלו כולם ישר טענו שצריך לסרס את האב להרוג אותו על הנזק שהוא גרם לילדה בכל השנים האלה שהיא סבלה..ומה Leo אמר?צריך לתת לו לעבוד בקהילה חחחחחחחח אתה מבין הוא רוצה לתת לפושע הבן :):):):) הזה עבודה שלא מגיעה לו במקום להביא למובטלים בארץ עבודה הוא מביא את זה לפושעים!!!
וכן הוא גם מהפסיכים שצבעו את הטנקים אני בטוח בזה ב100% ולפי דעתי באנשים האלה היה צריך לירות במקום על הבוגדנות שלהם או בגלל שהם "אוהבים" כלכך תערבים לתת אותם לאירגוני הטירור שיחיו איתם שם בתמורה לגלעד שליט ול 2 החיילים החטופים האחרים אהוד גולדבסר ושכחתי תשם של השני (מזניחים אותם פה במדינה מסכנים.. )
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט