ציטוט:
פורסם במקור על ידי eminemfan
כן איך ראו את מאלדיני מבאוס ולא הרבה זוכרים שדקה לפני הגול של האן הזה שנעלם כמו שהוא עלה,ווירי החמיץ שער בטוח! שבאותו מונדיאל ארצות הברית עשתה 3-0 על פורטוגל(נגמר 3-2) ושהעיפה את מקסיקו בשמינית שזה מכה לאומית למקסיקו,שזידאן חזר רק בשביל להתבזות מול דנמרק שהשפילה את צרפת קיצור היה מונדיאל חמוד לאלללה לעומת יורו 2004 שהיה מזוויע לדעתי.יורו 96 גם היה אכזרי שמשום מקום צ'כיה שאז נחשבה חלשה והפתיעה עד הגמר ושער של בירהוף אם אני לא טועה שהיה שער הזהב הראשון,בהתחלה לא הבנתי למה לא מחדשים את המשחק זה היה כזה אכזרי,והגול של ברקאמפ מול ארגנטינה ברבע ב-98 ופרשת הצלם השוודי נורבגיה מול ברזיל (אלדאיר או גוניור באיינו הכשיל את טורה אנדרה פלו)שהכריע שמרוקו לא תעלה(ניצחה את סקוטלנד 3-0)
טורה אנדרה פלו מצ'לסי מישהו זוכר חחחחחחחחחחחחחחחחח וואי איזה זיין שכל אני
|
מונדיאל 98 זה משהו אגדי בחיי... הייתי חולה על קרואטיה אז... סוקר, פרוסינצ'קי (זוכר אותו?), ולאוביץ', סימיץ', סטאניץ' וכל החברה'... חחח זוכר את גרמניה 1990? ברהמה, מתיאוס, ת'ון, קלינסמן, אילגנר השוער, בוכוולד וחבריהם... את דנמרק עם פאולסן שפרש לפני גיל 30 והאחים לאודרופ? את השער של סעיד אל אוועירן במונדיאל 94 ואת המרפק של לאונרדו? בקיצור, חפירות...