לא חולק על מה שאמרת, אבל אם כך גם על מלחמות העולם לפחות בחלק מהמדינות אני משער שאפשר להכחיש כך, זה לא יגמר, אם הוא חושב שהוכחה משפטית ומסמכים המעידים על נסיון של רצח ע"י גוף מסויים, גם בימינו זה בעיה, למשל פעולות השב"כ, פעולות לנסיון התנכשות בגופים בכירים בממשלים וכו'.. זה לא יגמר כך, אבל הטענה הזאת זאת הטענה הכי גדולה שיש, עובדה שנהרגו 6 מליון אנשים זה עדות דברים, כאלה לא חסר, ומספר עדים שלהם חקוק מספר על היד ולעומת זאת משפחה אין להם, לא חסר; אתה מסכים איתי לפחות בטענה ש"היה משהוא" ואת זה הוא לעולם לא יוכל להכחי? אתה מסכים איתי שעדות להסכמים סודיים בין מדינות והסכמים גלויים (כמו בין ברית המועצות למדינה סמוכה שאני לא זוכר איזה, אולי בלגיה, ועוד כמה אח"כ {וננוסף בין צרפת לבריטניה}) על רקע פוליטי של איום מדינה כמו גרמניה, על רקע גזעני של "תורת הגזענות"? בהם היהודים הו בראש הרשימה
?? ע"י ממצאים מדעיים אפשר להוכיח שהשרידים הם מאותה תופה נכון? ות'אמת גם לא צריך הוכחה כזאת, יש מספיק הוכחות לדבר.. אם כך יש לך הוכחה חותכת..שעליה לפחות אפשר להתבסס..
הטענה שלי היא לא על ההוכחות, אלה לא חסר ואפשר יהיה להשתיק אותו מיידית, העניין שהוא מעלה את דעותיו האנטישמיות (ואולי הוא גם ינסה להוכיח שהן לא.. ע"י זה שהוא למשל יאמר ש"אם יהיה לי הוכחה אני יהיה המאמין הכי גדול ואת זה אני מחפש"), ללא נתינת במת עימות נגדית או לפחות דיון נוקב, לא ששאיר את זה זה חד צדדי, כשזה חד צדדי, זה להיות שפן, לרקוע ברגלים ולברוח למאורה..
דזה או להתייחס לשמוק כזה ולהראות לו מה זה ואח"כ להוציא עליו משפט ע"י שופטים יהודים.. או להתעלם
ערכיה:
נ.ב.
אם הוא עשה זאת כדיי להוכיח שזה לא 6 מליון זה כבר מעשה נתעב וחסר ערך, אפילו אדם אחד נהרג בשל מעשה כזה ללא יחס מצד כח פוליטי שאחראי על שליטה מקומית זה מעשה נתעב אז שלא נדבר על מספרים גבוהים בהרבה!.. אם כך, אין מה להתיחס אליו בכלל
|