ציטוט:
פורסם במקור על ידי Danielllo
עומרי למה אתה גזען אחי?? יש לי חבר אתיופיי ויש לו לב טוב ונשמה טובה ואני מכיר המון מהם שהם אנשים משכילים ומאוד חכמים אם לבב טובב פשוטט יש את המועט שהתקלקלו בגלל שהמדינה שלנו חרבנה ומפלים אותם כאילו שהם זבל שלנו נותנים להם לגור בחור איפה שהוא בשכונת עוני זורקים להם את הדם שהם תורמיםם וזה גורםם להמון מהם להתקלקל ולהתנהג כמו שהם מתנהגים וזאת הסיבה לכך, סה''כ הם אנשים טובים שבגלל מדינה כמו שלנו התקלקלו והדרדרו לפשעע ולסמיםם אבל המון מהם אני מוצא לב טוב ורחמן אנשים אוהבים וטובים, אני יודע שלא ציינת בפוסט הזה אתיופים אבל אני בטוח ב100% שאתה לא רוצה אותם במדינה שלנו ושאתה לא אוהב אותם כל כך!!!
סה''כ אנשים טוביםם שאוכליים המון המון חרא שלא בצדק!!
|
אנחנו לא מדברים על האתיופים שפה שברובם משופעם מתרבות הראפ שנוצרה בגלל החיים האפריקאים.
אני לא אומר אחי שאין שחורים שהם בסדר, עדיין האחוז המירבי מבינהם נמצא באפריקה ורק מוות הם גורמים, הלוואי שרק מוות, הם משפילים נשים, ילדים, יוצרים להם מומים לכל החיים הקצרים שנשארו להם אחרי שהם מגרשים אותם מבתיהם.
הבעיה היא גם גזעית גופנית, ברובם המוח לא התפתח בצורה שהוא התפתח אצל הלבנים, כעובדה, ויותר מכך הם לא ישרדו הרבה מכיוון שהעולם מתבסס על כמה דברים, אחד מהם הוא רק החזק שורד, היום מי שישרוד הוא באדם המשכיל יותר והאינטילגנטי יותר.