ציטוט:
פורסם במקור על ידי Psychopath
תקשיב יא ילד יחיד אין לך מה לעשות בחיים?
אינפקטד מאשרום זה טראנס פסיכודלי זה ברור
אבל יש הרבה סוגים של טראנס פסיכודלי! (גואה, דארק, פול און וכו')
אינפקטד שייכים לז'אנר של הפול און ביחד עם אמנים כמו
אסקימו, היפרסוניק, טיוב פרנורמל אטק
הסגנון שמאפיין דארק למשל הם בסים עם יותר קאט אוף בצלילים יותר נמוכים יותר צלילים חריטות ופחות מלודיות.
באלבומים האחרונים אינפקטד משלבים הרבה סגנונות אבל בכל זאת היסוד הוא פול און זה שהם עושים צ'יל אאוט פה וקטע ראפ שם זה לא אומר שהסגנון המקורי שלהם הוא צ'יל אאוט אפשר לראות באלבומים כמו הדיסק הראשון של converting וim the supervisor וclassical וכו'.
נו? איך היה לאכול זין?
|
איך היה לאכול זין תשאל את אמא שלך הבנת יא גולם מסכן?
פתאום אינפקטד הם טראנס פסיכודלי זה ברור? אתמול שכתבתי שהם אלקטרו ופסיכו אתה לגלגת כמו איזה הומלס, מה קרה?. פסיכודלי זה פסיכודלי, ופול האון זה פול האון. הפולהאון הוא ז'אנר שונה שהתפתח כמו ז'אנרים שונים אחרים מהפסיכודלי.
וגם ממה ששמעתי בהרבה טראקים של אסקימו אין לו ממש קשר לפול האון. קטעים יותר כמו סולאריס 2 של אסטריק, והרבה קטעים שאני העלתי, אלו קטעי פולהאון. (ואני גם יעלה עוד).
זה שאינפקטד משלבים בתוכם הרבה סגנונות (ובעיקר באלמובים האחרונים) זה ידוע.