צפיה בהודעה בודדת
ישן 20-11-07, 19:26   #7
Ilan-V
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלIlan-V

שלח הודעה דרך ICQ אל Ilan-V שלח הודעה דרך MSN אל Ilan-V

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Recoba
לפני חודשיים קיבלתי דלקת בשני הכתפיים שבעקבותיה התאמנתי לא יותר מ5-6 פעמים בחודשיים האחרונים. עכשיו שהכתפיים כמעט בריאות (הייתי אומר 90%), אין לי שום מוטיבציה להתאמן, ובפעמיים שהלכתי לא היה את הכיף להתאמן כמו פעם, גם המשקלים ירדו ..וזה שאני לא שומר על תזונה בשיט כבר חודשיים גם לא תרם כלום לעניין.

הקיצר אני מנסה להתאושש לחזור לשמור תזונה ולהתאמן ובפשוט לא מצליח, כל יום בסביבות 5-6 אני אומר לעצמי "יאלה אימון" ואחרי שנייה מתחרט אומר "אין לי כוח עזוב אותך משטויות".

עצות משהו? נשבר לי הזין מהמצב הזה!!!
שמע גבר תאמין לי אותו החרא קרה איתי הייתי מתאמן סדיר והכל כמו שצריך תקופה ראיתי תוצאות יפות והכל ואז חטפתי פציעה בכתף נחתי שבוע... עבר חזרתי ולאחר החזרה בערך עוד חודשיים היה לי מזל נאחס רק חזרתי ישר חליתי רק יצאתי מהמחלה ישר עוד משהו קרה ככה בערך חודשיים והכל ותאחלס ירדה לי מלא מוטיבציה עכשיו רק חזרתי ליפני כמה זמן אחרי דיי הרבה זמן בלי אימונים כי מתחתי גיד...תישמע בערך שבוע אני כבר הולך ואני תאחלס עושה טובה לעצמי שאני בכלל מתאמן אבל עזוב גבר עשיתי חושבים והכל והיום סוף סוףף אחרי כל החארטה עבר לי אימון כיף פשוט גבר תנסה שלא לחשוב יותר מידי חראאא אחי פשוט לך ותאתאמן ולעט לעט תראה איך הכל יהיה בסדר זה קורה אחי בקיצור אחי גם אם אין כח והכל תלך למכון תרים טטיפה פחות אל תלך עם הראש בקיר אתה תראה שיום אחד פתאום תקום וכל החשק כל הרצוןן הכל יחזור בהצלחה גבר
משקל:84.5
היקף יד:42
Ilan-V מנותק   הגב עם ציטוט