צפיה בהודעה בודדת
ישן 29-11-06, 22:14   #213
OMRI-TURBO
מנהל ראשי
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 10,766
ברירת מחדל

אתם רוצים לנהל דיון ברמה בבקשה.
1)הנה מחקר שמוכיח שיש הבדלים בין 3 גזעים עקריים,מחקר זה בוצע על ידי חוקר מפורסם בעולם שלקח נתונים שאסף במשך שנים רבות, מוסבר שם שהפשיעה וההתנהגות בקרב השחורים היא גנטית, יש שם הבדלים בין גודל המוח למאפיינים פיזיים אחרים, וכמובן מוסבר שם איך הכל מתקשר לפשיעה.

http://www.harbornet.com/folks/theed...shton/Race.htm

2) המעשים המזוויעים,הרצח עם השיטתי באפריקה שמתרחש כבר עשרות שנים:

"כל הקטע המזעזע הוא אחרי האונס הרגיל או אחרי האונס הקבוצתי,אז מתחילה ההתעללות,המטרה שלהם היא לגרום לנשים כזה נזק והשפלה כדי שלא יוכלו להוליד ילדים אבל לא להרוג אותן כדי שימשיכו לחיות עם הטראומה.
זה כולל הכנסה של מקלות,קנים של רובים,ברזלים רותחים ושאר חפצים לתוך האיבר מין של האישה עד קריעת הרחם,בדרך הם גם קורעים את שלפוחית השתן ועוד דברים חשובים. הם עושים את זה לכל אחת אפילו לילדות בנות שנה. לפעמים הם עושים כאלה דברים גם לילדים.
במקרים מסוימים הם יורים לאשה בתוך באיבר מין כאשר הם מוודאים שזה לא יגרום לה למוות.
הרבה פעמים יורים לאשה בחור של התחת אחרי האונס.
יש מקרים שגם הכניסו להן גחלים רותחים לתוך התחת ועוד עינויים דומים.
עושים את זה לכמות אדירה של נשים, כל פשיטה על כפר/שבט כוללת עשיית המעשים האלה.
יש גם מקרים שקראתי עליהם בעיתון שאשה היתה צריכה להסתכל איך מבשלים את הילדים שלה ואוכלים אותם, מדובר פה לא על בני אדם, הם אפילו לא חיות,כי חיות לא עושות כאלה דברים,מילא אם היו רוצחים אותם וזהו.
יש לכל חבורת אונס תפקיד ספציפי ומה שמוזכר בכתבה זה קבוצה מסויימת שמתמחה באונס מיוחד והתעללות של ילדים בני 11-13.
רשום שם שהם מכניסים אותן להריון ואז גורמים להם לכל הנזק.
"המקרה הכי צעיר של התעללות מהסוג הזה תועד על תינוקת בת 12 חודשים והכי מבוגרת היתה בת 71."
__________________
סינטרקס
סיינטרקס
OMRI-TURBO מנותק