צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-11-07, 01:07   #8
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mazoz3
קרוב לוודאי שהייתי מת מזה אחי האנאבולי
בנימה מעט יותר רצינית, אני לא רוצה להתערב בוויכוח בינך לבין ארבל כי אני לא מתמצא בפרטים, אבל אני מניח שאתה צודק ואני מבין אותך לגמרי גם אצלי בגידה של חבר זה מצב בלתי נסלח. אז לשאלתך - לא. לא הייתי סולח, אבל מצד שני לא הייתי משמיץ פשוט הייתי מתעלם ממנו והוא היה נחשב מבחינתי למת. שתדע אחי שאני מעריך לאללה אנשים כמוך שחברים בשבילם זה כמו משפחה.

ד"א, ארבל אני יודע שאתה כן קורא את הפוסט הזה. אצלי כבר ירדו לך המון נקודות על אז שדיברנו והתחייבת לעשות משהו וסה"כ דחית אותי לאותו רגע ולא טיפלת ולא חזרת אליי כפי שסיכמנו. לתשומת לבך.

סבבה אח שלי וואלה גם אני מעריך אותך!
ואצלי יש כזה משפט

תן כבוד?תקבל פי 10...תזלזל?תמות!

צודק?

ועוד משהו אחי אני מאז שנכנסתי לפיתוח גוף נתקלתי באין סוף אנשים שחיי היום יום שלהם בנויים מלקלל אותי במסנג'ר (כל פעם מאחד חסוי אחר),להטריד בטלפון,ולרשום עלי קללות באתר של מקושרים או במקום אחר חחחחחחח טאחלס זה לא מזיז לי ואפילו די מצחיק אותי תאמת למה אלו אנשים שלא באמת איכפת לי או מענינים אותי ויודע שאו שהם שונאים אותי כי:מישהו שפך להם פיפי למוח,קיללתי אותם בפורום פעם אחת וקראתי להם שחיפים,סתם כי משעמם ואין מה לעשות ואין מה לזיין והזין לא עומד.
אבל שבן אדם שהוא קרוב אליך כמו אח ועשה דברים בישבילך ואתה בישבילו בוגד בך ויורק עלייך אז כבר אי אפשר לשתוק ולהיתעלם!
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט