צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-11-07, 01:04   #4
Elevation
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
המריבה כמו שאמרתי לא תעלה יותר על גבי הפורום הזה אני גמרתי לדבר עליה בכללי הפסקתי כבר לדבר,פוסטים של מזרחית?רוק או מטאל?אין לי בעיה אם רוק תאמת..עכשיו גלוי...כל הקליפים של פיתוח גוף הכי מצליחים אם מוסיקת רוק!כידוע חברי הטוב אלכס ZOKNAT מכין אותם בצורא הכי איכותית שאפשר ואני צופה בהם 300000 פעם ביום!!!אבל שיבוא איזה פישר כמו אנטון שמדוכא כי כמה מרוקאים כיפכפו אותו בבית ספר ביחד אם FAT ויתחילו להשמיץ את עידות המזרח ולקרוא להם בשמות ולעשות את האשכנזים מיסדיי העולם וגאוני הדור אתה מצפה שאני אשב בשקט?אני חצי אשכנזי בעצמי!!!אבל מה בדבר המשפחה של אבא שלי?מה בדבר הבחורה שאני הכי אוהב בעולם?למה שאני אדמיין דרעק כמוהו מלכלך עליהם ואשתוק לו?לא התכוונתי להעליב אותו אלה רק להשמיץ אותו ולגרום לו להתבאס על זה.

זה מקובל, אח שלי. אבל ראיתי אשכול שלך עכשיו לדוגמא, לסולימאן (מזל טוב בנאדם!!!! ), עם איזכור מטאל. כאילו מה הקשר? עזוב, אני לא בא להטיף, ושתדע לך שאני תופס ממך איש טוב, גדלתי עם אנשים בסגנון שלך, אבל לא'דע, התבגרנו מעבר לזה. כל השכונה.

גם החברים הכי כבדים שלי לא יצעקו על מישהו שצריך לסגור איתו עניין באמצע מועדון, הם יתחילו ב"יש לי דיבור איתך"/"בא לבחוץ". רק בחורות צועקות כמו...... בחורות?

Aou! Aou! Aou! Spartan#1!
Elevation מנותק   הגב עם ציטוט