אתם שתם מדברים שטויות מכון כושר לא קרובב להחליף אומנות לחימה ...טוב תלויי איזה דבר ראשון זה חשוב מאוד אם ביכלל אתה אוהב את זה !! דבר שני אומנות לחימה למשל איגרוף מפתחת לך שרירי גב+ידיים+כתפיים+רגליים+בטן+חזה וסיבולת לב ריאה מאוד מאוד טובה וביטחון עצמי בשמיים וגם ביכלל לא נדבר על זה שאם אתה תיהיה ממש ממש טוב תכנס לתחרויות ותרוויח כסף ומדוברר בהמוןן כסף 5אלף דולר לקרב משהו כזה ...
וגם עזוב את זה כסף כסף כסף אחרי כמה זמן שתיתאמן שמה ותירצה להמשיך אני חושב שיש להם שמה גם מכון כושר כי מתאבקים או לוחמים (סטרייקרים או גראפרים) זקוקים לאימונים בחדר כושר על מנת להיות בכושר בקרב ולהיות חזקים זה ברור
עזוב אחי אין השוואה לזה ולזה וגם לפי דעתי הכי טוב זה לעבוד על סיבולת השריר ולא ניפוח השריר כי גם סיבולת השריר טיפה מנפח ואחרי הרבה מאוד זמן רואים תוצאות יש לי חבר שגיל 7 בערך הוא הולך לג'ודו בכל סוף אימון ג'ודו המאמן נתן לעשות 5 סטים של כמה תרגילים בסיסים מאוד מאוד עם 20 חזרות ויש תרגיל אחד לכל שיריר ..היום תראה אותו אתה תיגנבב לא רק ביגלל שהוא ניראה סוס שוקל 85 עם איזה 7% שומן גם ביגלל שהוא ניהיה חזק מאוד וגם הביטחון העצמי שלו עלה מאוד הוא היה ילד כאפות אני זוכר כל הזמן מכות הוא אכל!
מקווה שהבנתה
|