צפיה בהודעה בודדת
ישן 18-11-07, 17:57   #10
Lucas
מושעה

שלום רב !

YONI,
- אם הינך רוצה להוציא ממני את תשובת השאלה - באיזה תוספים אני משתמש? צר לי לאכזבך, אך מטרה זו היא כמעט בלתי אפשרית. בכל אופן, אנסה לכוונך !

- ראשית, טוב לבחון מוצר עפ"י חברתו, אך, זכור, שזה הוא לא המדד העיקרי לבדיקה וסינון. אם אנו רוצים להשוות בין OPTIMUM ל-NUTRABOLICS, הייתי אומר שלכל אחד יש דעה שונה, אך דעתי היא ש-OPTIMUM, וגם NUTRABOLICS - שניהם חברות מצוינות עם מצורים נפלאים, ששייכים לקטגורית המוצרים הטובים בעולם. אך מעבר, למוצרים, חשוב לזכור, שיש עוד פרמטרים לבדיקת חברה כלשהי ! לדעתי OPTIMUM חברה יורת מוכרת, בעלת יותר מוניטין, כמות מוצרים יותר גבוהה, ועוד הרבה פרמטרים ואזכורים, אשר נוטים לצד חברה זו, מה גם ש-OPTIMUM, זוכים בשנים האחרונות בהרבה פרסים, עקב הסטנדרטים הגבוהים של מוצריהם. לעומת זאת, חברת NUTRABOLICSA, חברה מאוד חדשה, בעלת מוצרים חדשים מאוד. החברה מצוינת, ולאט, לאט, מתחילה ליצור לעצמה תדמית של חברה מובילה, ואחת החברות הטובות, אך בגלל שהיא חברה חדשה ביחס ל-OPTIMUMU, קשה לי להשוות ביניהן. כך שכבודה של כל חברה מונח במקומה !

- לגבי המוצרים עצמם, יכול להיות שה-MASS STACK, של NUTRABOLICS, יותר אפקטיבי, אך הייתי שמח יותר לנתח כל מוצר עפ"י תכונותיו, ולא עפ"י שמועות, של מה יותר אפקטיבי, כל מוצר עומד בפני עצמו, למרות, שהמוצרים נועדו לשילובים. . .
ה-DECA STACK, וה-NOZ, גם לדעתי יותר מרשימים, מבחינת מכלול מרכיביהם, והם בעלי תגובות יותר מחמיאות. גם הכמות במוצרים אלה גוברת על ה-VASSIVE. אך אני עדין חושב שה-MASS STACK, של NUTRABOLICS, יותר אטרקטיבי, בגלל ה-NOZ, משום שה-NOZ, בפני עצמו, מוצר קטלני ואכזרי, בעל תוצאות מרשימות, למרות שלא ניסיתי אותו, אך אני מתאר לעצמי מה הוא שווה ! ה-NOZ, מוצר יותר טוב מה-VASSIVE CE, אך ה-DECA STACK, לא בהכרח יותר טוב מה-VASSIVE NO.
שוב, המוצרים נועדו לשילובים, וקשה לראות שילוב בין ה-NOZ ל-VASSIVE NO, למרות שזה אפשרי מבחינה תיאורתית, אך הוראות היצרן אומרות אחרת. . .
אם אתה כבר מחייב אותי להכריע בין שני השילובים - אז הייתי הולך כאמור על השילוב של NUTRABOLICS(למרות שלא בהם אני משתמש), אך גם השילוב של OPTIMUM, לא נופל ממנו, ושני שילובים אלו, הן באותו ה-LEVEL, ואותה הרמה. . . הם נחשבים לטובים ביותר בעולם, יחדיו עם עוד כמה שילובים, של חברות אחרות, כך שההבדל ביניהם הוא מינורי, לדעתי !

ולגבי מטרתך, מדוע אינך מתחיל ישרות בעליית מסת שריר?
- רק תשדע שהמוצרים תמיד אפקטיבים, גם בתקופת חיטוב הם אפקטיבים. מנקודת מבט אישית, אני אף לא הבנתי את המיתוס שאומר - שבתקופת חיטוב, לא צריך לקחת קריאטין. המוצרים תמיד אפקטיבים - לפני שאתה פותח אותם, אתה לא אומר להם, תראו, מוצרים יקרים שלי, אני עולה במסה, עכשיו, נכון? הרי החלום של כל מתאמן זה להשאיר את מסת השריר שלו, בתקופת החיטוב, ורק להוריד אחוזי שומן, אתה לא מסכים איתי? בכל אופן, המוצרים תמיד מומליצים, ויש להם תפקיד מוגדר, גם אם לא תאכל בכלל, הם ישפיעו עליך ! בהצלחה בהמשך הדרך !

3li, מבחינת שיפור כוח, זה ה-מוצר, אני מבטיח לך שלא חווית חוויה כזו מימיך, אלא אם לקחת מוצר בסגנון בעבר. התפקיד העיקרי, במוצרים אלו הם שיפור בכוח ! הרי מה קריאטין? המילה הנרדפת של קריאטין = כוח !
בנוסף, מוצרים אלה מעודדים עלייה במסת שריר, ואלה מוצרים אנאבולים. . . אך יחד עם זאת, אם אתה אדם רזה, ואתה רוצה להשמין, וביחד עם זאת לעלות במסת שריר, לא יזיק לך, להוסיף לקריאטין, עוד מוצר - גיינר(אבקה לעליה במסה). ואם כבר אתה נעול על חברת OPTIMUM, אז ה-PRO COMPLEX גיינר, יכול להתאים לך ! מהי מטרתך בסה"כ? בהצלחה בהמשך הדרך !

המשך יום נעים, ושבוע טוב !
Lucas מנותק   הגב עם ציטוט