ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
שמע סיפור ואני מקווה שתפיק ממנו לקח טוב:
לפני כמה שבועות כשהייתי בעבודה, מתתי מרעב בצורה חולנית! קיצר אני עובר במחסן ונכנסתי בכניסה האחורית של המאפייה שם, קיצור אני קולט 4 בגטים טריים שוכבים שם. אמרתי לעצמי כוסעמו מי משאיר פה בגט? בטח זורקים את זה אז אני אוכל.
באתי אכלתי בגט אחד ואז כשאני יוצא החוצה אני בא לזאתי בדלפק של המאפייה ואומר לה "בואנה אחלה בגטים אתם עושים", ואז היא באה מסתכלת עליי בשוק ככה:  ואומרת לי "אכלת את הבגט שהיה בחדר האחורי? מה אתה דפוק? הם נפלו לי לתוך החומרי ניקוי!!!"
קיצר אחי, אל תעשה שטויות...
|
קטלני.. זה נשמע כמו מערכון שראיתי פעם..
היה קטע (זה בשבילmaorstyle) פרק בסיינפלד שהשמן שם (אם אתם זוכרים או רואים, זה משנות הה...)ניסה לעשות רושם טוב, פתאום הוא קולט בפח ממתק פתתוח ושלם שמונח על הפח, הוא לקח את הממתק :):):):) ואכל אותו חחחחחחחואז הגיע בעלת הבית וקלטה אותו לוקח מהפח ואוכל.. :):):):) הוא הסתובב היה בהלם כולו