אשכול: מוניטין
צפיה בהודעה בודדת
ישן 16-11-07, 21:03   #22
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Danzig
אני לא מסכים איתך בכלל, הבטיחו לפרסם הודעה תוך שבוע - עבר כבר כמעט חודש, בשבוע הנ"ל ובהמשך כיבדו את הבקשה אבל הזמן עבר, ואגב גם אם ביקשו לא לפתוח וכו' ואנשים לא שמעו \ הבינו, כלקוחות ומשתמשים בפורום זה לא מכובד למחוק להם הודעות.
דבר ראשון, הפורום לא מיועד למטרה הזאת, הוא לא במה להציג "פאקים" לכאורה בישראלבודי. וזה לגיטימי לגמרי, מן הסתם גיל לא רוצה לעורר בהלה מיותרת אצל הלקוחות שלו (כן, מיותרת). לא יודע מה לגבי ההודעה שהוא רוצה לפרסם, אבל את האמת? במקומו לא הייתי טורח לעשות את זה בכלל, הפכתם זבוב לפיל, אפילו לא זבוב, הפכתם כלום לפיל, ואין פה בכלל על מה להתנצל/להסביר וכו', אתם נכנסתם לסרט פסיכודלי שחבל על הזמן. אף אחד לא פרץ לשום משתמש, אף אחד לא ניסה לעבוד עליכם, הוצאתם דברים מפרופורציות בקיצור.

**לצורך הפרוטוקול, אני לא מקושר לחנות וזאת לא הודעה רשמית מצוות ישראלבודי, אלא רק דעתי האישית**

ציטוט:
עידן אחי יאללה תזיז עניינים, אני יודע שאם זה היה תלוי בך היית עושה, למה להזניח, זה שלא יצאה הודעה פומבית זה רק מוכיח שהכל בעצם נכון. אומנם הפורום נפרץ, אבל ההודות שהועברו לדיבורים כללי היו אמיתיות לחלוטין.
לא כל כך הבנתי מה אתה רוצה שאני אעשה, אני רק מנהל פורום כמו הרוב פה ואין לי קשר בכלל לחנות. וכמו שאמרתי, לדעתי אין פה מקום בכלל לשום הודעה כי לא היה שום דבר אע"פ שאתם מנסים להציג את זה אחרת.
- Idan - מנותק