15-11-07, 21:39
|
#24
|
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Sep 2007
הודעות: 50
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
הנטחנים.. סליחה, תותחנים בקושי השתתפו במלחמה. עיקר המלחמה בוצעה מהאוויר ורק לאחר מכן כוחות החי"ר נכנסו וביניהם שיריון שחטפו את רוב הבומבמות.
בכל אופן, אני אישית לא רואה סיבה לתת 3 שנים שהן חלק בלתי מבוטל מהחיים למדינה ששמה עליך זין. אני אישית נותן 3 שנים כי לך תדע מה יהיה עוד 5 שנים, אולי אני כן ארצה לעבוד בשירות המדינה ואולי יכניסו כל מיני חוקים שכבר עכשיו רוצים להכניס שיפגעו קשות באלו שלא עשו צבא. אז אני מבחינתי מחפש תפקיד בצבא שאני אוכל להפיק ממנו משהו ושיתרום לי יותר מאשר שאני אתרום - זאת הפרספקטיבה שלי. מי ששם עלי זין אני אשים עליו כפליים, מי שנותן לי אני אתן לו כפליים.
|
לא רק שהם השתתפו.. התומתי"ם ירו בלי הפסקה, MLRS נתנו אש גיבוי לכמה מהמבצעים החשובים במלחמה
זה לא בשביל המדינה, זה בשביל המשפחה, החברים, אלה שחיים פה.
תאמין לי כל דבר בצבא יתרום לך, עצם הכניסה למסגרת של המשמעת ..גם בתפקיד עורפי ואפילו ועוד יותר בתפקיד קרבי
לא נשמע לי כמו דרך חיים נבונה.. בכל מקום בחיים ישימו עלייך זין, אתה צריך לדעת להתגבר על הכל. אבל היי. תעשה מה שבראש שלך, אני לא פה לשנות כלום, רק להביע את דעתי
|
|
|