ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
אפשר להגיע לתוצאות מצויינות בחלק מהשרירים גם עם מכשירים.
למשל, אפשר לעשות מכשירים בשביל חזה, גב, יד קדמית, 4 ראשי, תאומים... וזה לא פחות טוב מחופשי
|
חזה - ברור שפלייס הוא תרגיל אחלה ואפשר לגדול איתו, אבל להשוות אותו ללחיצת חזה, לחיצת חזה בדאמבלים או פלי, הוא פחות טוב.
מתוך כל המכשירים הוא הכי טוב והוא תרגיל לא רע, בתוכנית שהיא ABCD ומעלה יש מקום להכניס אותו, אולי גם בABC ואליו בדיוק התכוונתי שאמרתי שבתוכניות מרובות תרגילים \ סטים יש מכונות שאפשר להוסיף.
גב - כנ"ל, בתוכניות עם הרבה סטים שרק מתח ובנט אובר ראוו חופשי לא מספיקים אז רצוי להוסיף חתירות נגד כבלים, אבל בתוכניות מתחת לabc (אולי d) אין צורך בזה.
יד קדמית - איזה מכשיר נורמלי יש ליד קדמית? כפיפות מרפקים הכי טוב לעשות חופשי נקודה.
העניין הזה שבכבלים יש התנגדות קבועה לא תופס.
רגליים ציינתי שאומנם המכשירים לא מתקרבים לחופשי אבל בגלל שצריך המון סטים לרגליים יש מקום כמעט בכל תוכנית למכשיר.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
מה הפאקינג קשר?? דווקא המכונות נותנות תנועה מבודדת ונכונה ברוב התרגילים אי לכך אתה עובד כמו שצריך. אני לא אומר שלא צריך משקולות, אבל אני אומר שאין תוכנית שהיא שלמה בלי מכונה אחת לפחות בכל שריר.
|
מכונה אחת לכל שריר? חחחחחחח........
אם יש תוכנית fbw אם יותר ממכונה אחת בכל התוכנית היא לא מוצלחת בד"כ.
אפשר גם בabc ליד אחורית לדוגמה לתת מקבילים ולחיצה צרפתית 'בלי מכונה אחת'.
או שזה בעצם תוכנית גרועה אם אין לכל שריר ושריר מכונה.
יש תוכנית מעולות בלי מכונה אחת, אולי מכונה לשריר 1 או 2, עלאק תוכנית לא שלמה בלי מכונה לכל שריר, את השטות הזאת אני יזכור לך