אוקיי קודם כל ככה:
לפי מה שהבנתי זה מעל גיל 18.. בתכלאס? זה לא יהיה ככה.
בנוגע לכמות הערסים אף פעם זה לא הטריד אותי. כל פעם כשאני הולך לאיזה מסיבה\פסטיבל אני שומע "אבל יהיו שם מלא ערסים, אני לא בא!" ובסופו של דבר באמת יש כמה אנשים עם כובעי קרוקר וכל השיט הזה, אבל הם לא מזיקים! אף פעם לא נתקלתי בבעיות לא איתם ולא כלום. אתה בא לשמוע את הגאונות של היוצרים, זה לריב עם איזה טמבלים.
בנוגע למסחרה, זה נכון. באמת יש מסחרה ממש גדולה [ע"ע סקאזי הליימר], אבל לדעתי אינפקטד הם ההרכב הטראנס בין הטובים בעולם [ולא רק לדעתי אלא גם לדעת דיג'יי מגזין - הם מדורגים בעשירייה הראשונה], אז אני בא בשבילם. כל הקטע בהופעה זה שכל אלה שבאים עושים משהו משותף עם אינפקטד, זאת אומרת שכל המופע מוקדש לאינפקטד.
בנוגע למחיר - 179 שקל זה יקר בשביל מסיבה שאנחנו רגילים אליה בארץ שהעלות אליה זה 50-80 שקל ובמקרים "קיצוניים" 100 שקל, אבל תראו מה אתם מקבלים פה - את אינפקטד!!! פאק, תכנסו לאתר של אינפקטד תראו כמה הופעות יש להם בחו"ל!!! ברזיל, יפן, ארה"ב - הם תותחים! הייתי שם על ההופעה הזאת גם מחיר מלא [225] בלי לחשוב פעמיים.
רן, אינפקטד באים פעם ב.. לארץ, אז כן, מבחינתי "אינפקטד בארץ" זה משהו יוצא דופן.
ואיך אתה יכול להגיד שהדיסק האחרון לא משהו? לדעתי זה הדיסק הכי טוב שיצא להם,פשוט כל יצירה מלמיליאן. גם converting דיסק חזק, אבל את visious delisious אהבתי ביותר.
בום עליכם