זה לא קשור לגיל, דודה שלי בת 27 אם אני לא טוע ה והיא לקחה, זה גם תלוי מתי זה מתפרץ.
אגב, לגביי הרגשת מאמץ על הלב, אתם אולי תחשבו שאני סטנדאפיסט אבל, עובדה.. הייתי היום במכון כשהרגשתי שהדופק שלי מהיר וגם כך הראה מד הדופק (השתדלתי להיות עם מד דופק בגלל זה) הסקתי מסקנה שסתם כך זה לא יכול להיות כנראה יש לזה סיבה והסקתי שיכול להיות בגלל ש: 1. שינוי במזג אויר שמשפיע על הגוף 2. בגלל שזה קרה יחסית דיי סמוך ללקיחת הרוקיואטן אולי זה השפעת הרוקיואטן, במקרה באותו זמן בערך כשהתחלתי לקחת פתחו פה את הפוסט הזה אז זה עזר 3. עבודה על שרירים במאמץ ללא סיבולת לב ריאה - כתוצאה מזה מאמץ על הלב ועומס על השרירים בבת אחת ללא שיפור סיבולת לב ריאה וחיזוק הלב 4. ירידה בכושר
החלטתי שיש משהוא והדרך לפתור בעיות בגוף זה להשתמש בגוף, אז עשיתי חצי שעה של שילוב הליכה וריצה, כשאני שם לב למאמץ- הליכה ואח"כ הגברה קצת, עד שלא מרגישים עייפות ושוב הגברה וכו' עד לריצה קלה ואח"כ ירידה קלה ושוב הליכה קלה ואח"כ ריצה מהירה ממושכת של כמה דק' וירידה בקצב מתון להליכה ושוב פעם, כל זה במשך 30 דק'..
כבר בדרך הרגשתי שהלחץ עבר, לפני כן ממש הרגשתי אימוץ גם בלי תנועה, אני עכשיו מרגיש ת'גוף עייף קצת אבל מה ההרגשה שונה- וטובה.. (זה נשמע כמו שיחה של זקנים אבל ממש הרגשתי מאמץ! ועכשיו לא..)
|