צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-11-06, 22:17   #61
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
סעמק אין לי כוח להתווכח איתכם יותר.......

זאב לילה יקר , קודם כל תלמד לדון בנושא כמ בן אדם ולא כמו איזה ערס שרב מכות ברחוב אחרי זה אולי גם יהיה לך השפעה מסויימת על נושאים כאלה ואחרים

והליאו הזה ירה בו בראש , אבל החוק זה לא קוף שפועל מהתחת שלו ומהעצבים
השפעה על נושא?!חחחחחחחחחחחחחח
אתה זה שחותר מהנושא של אונס קטינה לאנגולה ולבולשיט שלא מענין אף אחד פה רשמתי לך כבר שבאנגולה תיפול פצצת אטום זה לא מענין אותי כלל וכלל אני אפילו יגיד בישבילך אמן

והדיעה שלי לא צריכה להשפיע על בן אדם אם דיעות פסיכיות כמו שלך,וזאת גם לא המטרה שלי אני הבאתי את הדיעה שלי בדיון הזה והדיעה שלי שאנשים כמו בני סלע לא מגיע להם לחיות בכלל ועובדה שהם כלכך שנואים שאפילו בכלא הם יושבים בבידוד ועוד דיעה שהבאתי בפורום שאתה פסיכי ולא יודע איפה הוא חי!
וערס שרב מכות ברחוב חחחחח ? תקרא לי איך שאתה רוצה אני בן אדם שאוהב לצחוק ולהיות סחבק אם כולם ומכבד את כולם בפורום הזה!
אבל שאני רואה דפקטים כמוך שמצוטטים פושעים ונותנים להם היזדמנויות או שחושבים שאנחנו "רוצחים" ושאנחנו "רעים" כי אנחנו יורים על הפלסטינים המסכנים קצת כי הם שולחים אלינו מחבלים אז אני יגיד עלייך בידיוק מה שאני רוצה ויצא עלייך בפול גז!
ובו נחזור לנושא שלך של הדמוקרטיה אם כבר העלתה תנושא הלא קשור הזה.."חוק זה לא קוף שפועל מהתחת שלו מעצבים"?,חבל שאת החוקים במדינת ישראל כותבים בגן החיות ...

יאלה תעבור לגור באנגולה
להיתראות
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט