צפיה בהודעה בודדת
ישן 09-11-07, 22:36   #6
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Danielllo
תשמעו אני רואה שנתפסתם על זה חזקק אבל שתבינו זה היה בצחוק... מה שאני מנסה להגיד זה שאני לא שואף לקרבי.. אני רוצה תפקיד ג'ובניק נורמלי שיקנה לי הרבה זמן בבית מה שאמרתי זה סתם בצחוק בשביל הזרימה להגיד לכם ת'אמת? קיבלתי צו ראשון בכיתה י' וכי הייתי בן 17 כיתה י' דחיתי אותו בשנה שלמה זת'ומרת שאני צריך לקבל את הצו ראשון רק באפריל!! תחשבו על זה בגיל 18 אני רק יקבל צו ראשון אז אני לא יודע מה יהיה בפרופיל שלי אבל ת'אמת להגיד לכם קרבי אני לא רוצה להיות.. לשרת בצבא בטוח אני ישרת על זה אין ספק סתם צחקתי לפתוח ממטרות מה ממטרות הכל בגדר צחוק אל תקחו ברציני..
שמע אני אגיד לך משהו שאני בטוח שיש פה הרבה אנשים שיתנגדו לזה.
תחפש איפה הצבא יכול לתרום לך ולא איפה אתה יכול לתרום לצבא. תנסה למצוא תפקידים שיוכלו לתרום לך מהבחינה האישית ומהבחינה המקצועית. אם מעניין אותך מחשבים - לך לתחום הזה. אם מעניין אותך עיתונות לך לדובר צה"ל\צנזורה.. בקיצור תחפש בצבא תפקידים שאתה תשיג מהם משהו. אל תהיה טמבל ותלך להדליק ממטרות או איזה אפסנאי לחלק 3 שנים מדי ב' לחיילים.. אל תזרוק 3 שנים על תפקיד בלאי.. תנסה למצוא משהו שתשיג ממנו משהו. כי הרי בין כה וכה אתה תעשה 3 שנים בצבא לא? אז תנסה לעשות אותם ככה שתשיג משהו מזה
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט