צפיה בהודעה בודדת
ישן 07-11-07, 11:18   #73
kaga
חבר פעיל

הסמל האישי שלkaga

ציטוט:
פורסם במקור על ידי speed
וואוו וואוו.. אתם ועוד אי מבלבלים.. אפילו בתורה כתוב שלמשה היתה אישה כושית (המפרשים כותבים שזה תואר לאישה יפה כך שאני לא בטוח לגביי זה מה זה אומר), דבר שני שבט דן אם אני לא טועה היו כושים בכללף לגביי שבט מנשה אין לי מושג מאיפה זה בא, אומרים ששבט מנשה ם אני לא טועה היה שם משהוא כזה- אני לא בעד שיהגרו לפה מוסלמים ושאר פליטים אם זה מה שחשבתם, אני נגד זה אבל מה ספציפית לגביי אתיופים שהם יהודים (אני מדבר אפילו יותר ספציפית על אוכלויה שבאה כדתיים מדורו קודמים שהם יודעים שהם יהודים ממוצאת ולא חסר כאלה, נכון שיש גם כאלה שאינם יהודים ועןו לארץ בתור מקום מקלט אבל לא על אלה דיברתי)

אגב, עוד מחקר עם אתה רוצה לדעת, שיש השפעה לדורות למשל השפעה מורפולוגית על הגוף לגביי שינוי צבע, מראה חזותי וכו' לפי מיקום במשך דורות.

את האויב יש לחסל וזה לא שאלה, השאלה אם בגלל גזענות יש לחסל אדם או בגלל עויינות, לא לאהוב בן אדם זה גזענות וגאווה, אבל בגלל עויינות זאת מצווה
לכן אסור לאפשר להם להכנס לארץ ואם צריך אז לחסל!
אבל יש מצווה בתורה שבה המעל הגדולה של אברהם אבינו דווקא והיא "ואהבת את הגר" אז תזהרו ואל תבלבלו בין השניים
סליחה על ההקפצה אבל אני חייב להגיד את זה:
זה נכון שהיו שבטים כושים. כנראה (לא ממש "כנראה" אלא לפי דעתם של כמה היסטוריונים) ביציאת מצריים הצטרפו שבטים או עמים קטנים לא שמיים ושמיים לבני ישראל. נוצרה מעיין תערובת. אך בדברים שלך ישנה סתירה: אם אתה אמרתה שעם הזמן צבע עור ועוד תכונות משתנים אזי הכושים של דן היו צריכים להפוך ללבנים! כי הם שהו בארץ די הרבה זמן. חוץ מזה אני לא חושב שהנחה זו נכונה (למרות שאני לא מתמחה ממש בתחום) כי נגיד כך את ארצות הברית: ישנם מהגרים שבני משפחתם היגרו לפני מאות שנים ואם זאת צבע עורם לא השתנה לאדמדם, צבע שערם לא השתנה לשחור ועוד... אתה פשוט לא ציינתה את משך הזמן הדרוש לשינויים.
כך גם לגבי אתיופים למרות שהם לא דומים לאפריקאים מבחינת דימיון הגולגולת או במובן החיצוני (כי מקורם לא ביבשת אפריקה), אין כל לוגיקה לטעון שהם מהשבטים האבודים כי אם אני לא טועה בבל לא כבשה את מצרים לכן בבל לא היגיעו לאתיופיה שהיתה בשליטה של מצרים העתיקה (הראשונים שעשו זאת היו הפרסים תחת פיקודו של בנו של קורש שכבשו את מצרים) כלומר אין מצב שהם היגרו לאתיופיה אולי להודו או סין זה עוד איכשהו הגיוני.... לפי דעתי יש אתיופים שבאו עם הדת היהודית או לפחות אם סמלים יהודיים כי זה לא סוד שלפני מלא זמן (בעת העתיקה) היו מושבות יהודיות באפריקה דבר שיחל איכשהו להשפיעה על האוכלוסיה המקומית בעינייני דת (אך אין סיבה לטעון שבכל מקום שדרכה רגל יהודית יש יהודים עכשיו). או שפשוט האתיופים הבינו שאפשר לזייף הכל כיאילו לשים איפושהו בג'ונגל מגן דוד ולהגיד שזה בית הכנסת, לכתוב אותיות עבריות ועוד... על מנת להיות במדינת ישראל. ואפשרות האחרונה היא כי משרד הפנים של ישראל מקבל כספים על כל עולה שבא לארץ מתרומותיהם של יהודי ארצות הברית, עוד כמה מיליארדרים והבבפטיסטים שתורמים די הרבה ע"פ מה שהבנתי מידיעות. לכן המדינה מעוניינת להביא לפה את כולם או כמה שיותר מבלי לשים לב ללאום. הרי מה הבעיה לשכור כמה רבנים שיוכיחו לכולם שהסינים או אתיופים יהודיים? להגיד שבמפרשים כתוב ככה וככה, במשנה ככה וככה... הרי רוב העם בכלל לא יודע כלום בנושאים אלו. ככה הם יכולים להגיד שהאינדיאנים גם יהודיים.
לכן צריך לבדוק ע"פ דנ"א. אומרי אמר שהדנ"א שלהם לא יהודי או אפילו שמי לכן גם אני לא מאמין במקורות היהודיים שלהם.