ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr.Olimpia
לא דיברתי על מנועים ...אוקיי מנועים אותו דבר....הגימור של סלון זה בכלל ליגה אחרת...
קודם כל....פייטון כבר לא מוכרים בארץ וי לו מנוע W12...מה אתה משווה לאוטו(607) של 3 ליטר V6?
קודם כל 307 עולה 150 אלף לידיעתך... מאיפה הפלצתה 75 אני לא יודע.(אולי יד שניה?!)...
גולף כבר החליפו דגם לחלוטין בשנת 2007 ו307 הוא משנת 2002 אז חכה כמה יעלה 308 שמגיע בקרוב...
לגבי אודי... לא דיברתי על גרסאות ספורט בכלל..דיברתי על A4 רגילה...אתה מביא לי פה מכוניות ספורט שחוץ מפח אין להם שום דבר משותף...לאותו גדם (בהתאמה)
כי סהכ פג'ו לא עושים רכבים ספורטיבים כמו גרמנים יש להם מטרה אחרת - נוחות (סיטרואן C6)
אז אם אתה משווה תשווה A4 רגיל לא Rs.
ואם כל הכבוד, ויש כבוד אוטו צרפתי מאוד אמין...(ויש לי ניסיון עם צרפתי)
אז חלאס פה עם כל הבולשיט הזה שנשפח פה בכמויות. ויפניות...פשוט מכוניות מכוערות זה הכל..מה שטוב שהם אמינות יותר זה כן...ושיודעים לטפל בהם בארץ טוב ובזול.
אבל יפניות מכוערות נקודה.
|
חחחחח אז זה אמור להיות אשמתי שאין לחברה שלך מכוניות יקרות? מה לעשות, לפולקסווגן יש הרבה דגמים שעוברים את ה-500 אלף שקל בניגוד לפג'ו, וכזכור לי אתה אמרת שמחיר קובע את האיכות, אז הנה הראתי לך שמבחינת מחיר זה אפילו לא מתקרב לליגה של VW/audi. יש לך מושג בכלל לגבי המחירים של אוודי? ניראה לי שאתה צריך קצת להכיר דגמים שלהם..
ועכשיו בקשר לטענה השניה שלך, "צרפתיות יפות ויפניות מכוערות", אז קודם מה שחשוב לדעתי זה הביצועים, והצרפתיות פשוט המיץ של הזבל בתחום הזה יחסיות לגרמניות ויפניות, מיותר לייצן שהמכוניות הכי מהירות בעולם שייכות ליפנים ולגרמנים(מישהו אמר בוגאטי ויירון?) אהה נכון נכון, שכחתי גם לספר לך שבוגאטי שייכת לפולקסווגן! איזה קטעים, גם למבורגיני, גם בוגאטי.. כולם מיוצרים על ידי VW החברה "העממית שלך"
דבר שני מבחינת אמינות אין מה להשוות,עדיף אוטו זבל מאשר צרפתית. נכון החלקים יותר יקרים בגרמניות אבל מה לעשות החברה פשוט יוקרתית יותר.
עכשיו בקשר לספורטיביות, היתה לפג'ו אחת ספורטיבית כל החיים, 205GTI, מיותר לציין שבימינו היא לא עומדת בשום תחרות עם אף חברה אירופאית/יפנית בתחום הספורטיבי.