טוב חברה, הייתי שמח להמשיך ולדון אבל אני חייב לסיים לארגן את התיק לצבא
וכדי לסכם... אגיב להודעה של ביג-ביט:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי bigbit
זה לא אפקטיבי..
דוגמא אחת טובה..אם אתה אוכל שלוש ארוחות ביום..בוקר צהריים וערב..אתה מוותר על ארוחה לפני שינה שהיא הכי חשובה..כי ידוע שזמן השינה מסוכן מבחינה הקטבולית שלי..שכן אתה לא מכניס חלבון לפחות 8 שעותש אתה ישן..מי שאוכל ארוחת לילה יכול להכניס ארוחה שמתפרקת לאט ומפחיתה בהרבה את האפקט הקטבולי שבשינה..
|
וואלה אחשלו, אתה צודק. צריך לאכול נקי, מה לעשות... תזונה זה הכי חשוב. אם אתה לא שומר על תזונה נכונה ומחפף ואוכל כל מיני דברים משמינים, כמו למשל עוגות, חטיפים ופיצה וכאלה אתה רק תשמין מזה ואתה כמעט ולא תעלה בשריר. יש את כל המתאמנים האלה בחדר כושר שחושבים שלא צריך לשמור על תזונה, הם באים להתאמן-שותים אבקת חלבון אחרי זה וחושבים שזה מספיק, אני בא אל אחד כזה ואומר לו: "גבר גבר, אתה לא יודע שתזונה זה 70% מהתוצאות? אימונים זה רק 25% מהתוצאות, וצריך גם להקפיד על שעות שינה, זה לפחות 15% מהתוצאות! "
אז אני אומר לך, אחי אם אתה רוצה להיות כמו הגדולים אתה צריך גם לאכול כמו הגדולים-חלבון רזה כמו חזה עוף, קוטג', טונה במים (לא בשמן, כי זה מאוד משמין), פחממות מורכבות ולא פשוטות כמו שיבולת שועל, פריכיות אורז, תפו"א וכו'. יותר חשוב מהקלוריות אחי, זה האינדקס הגליקמי של הפחממות! אם יש לך אינדקס גליקמי גבוה הסוכר מגיע לדם מהר וזה מעלה מאוד מהר את האינסולין ואז החלבונים והפחממות הופכות לשומן אחשלי! ככה אי אפשר לבנות שריר ואתה רק תשמין מזה. כמובן אל תשכח שצריך לאכול נקי ולאכול כל 3 שעות ארוחות קטנות כדי להמנע מפירוק שריר וכדי להגביר את החילוף חומרים , ולהקפיד לא לעבור את ה32 גרם חלבון בארוחה, כי יותר מזה זה כבר עומס על הכליות והחלבון שנשאר הופך ישר לשומן. לפני השינה עדיף לאכול ארוחה עם חלבון איטי ושומן שיאיט את הספיגה של החלבון וככה אתה תמנע מפירוק שריר בצום של הלילה. גם עדיף להמנע מפחממות לפני השינה, כי זה ישר ילך לשומן.
מה אני אגיד לך אחי, תעשה כמו שאני כתבתי פה ואתה תעלה מקסימום שריר, מינימום שומן!
bro4life!
androtest, תשאיר איזה אייסי או MSN.