ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
רמטכ"ל וחייל טוב, אבל ראש ממשלה- פחות
|
אה בולט מה נשמע?
כנראה הוא גם היה חייל כזה. אני לא מאמין שבן אדם אחרי כל כך הרבה מלחמות שרואה איך האחים שלו נופלים לידו עוד מקווה לעשות שלום תמורת הכל, אני לא מאמין שחייל ישראלי לא יודע עם מי הוא מתעסק. לכן יש מצב שהוא היה סוג של משתמט.... יש מצב.
נ.ב מישהו קורה ידיעות? חחח איזה מצחיק כותבים שם על איגל עמיר כיאילו הוא ניפץ את התקווה ואת החלום. וואלה? כיאילו עמיר רצח את המשיח "The last hope" חחח. עוד כינו את הבן שלו "הבן של השטן" ועוד.... דבר אחד אני נגד: נגיד יגאל עמיר רצח אותו. סבבה. אז שישב בכלא וזהו. אני לא מבין הרי למה עושים ממנו טלנובלה ולמה הביאו לו אישור בכלל להתחתן, להוליד וכו"? או שזה הסתה של המדינה כדי לחמם את העיניין כי לכולם כבר נמאס מהנושא או שבית משפט שלנו דפוק (טוב הוא תמיד ככה). הרי מפה אנו מבינים שאם לו מותר לעשות ילדים, אז גם למחבלים! לא שאני נגד זה שהוא עושה ילדים. ולמה לעזאזל צריך להתאסף בכיכר ולזכור אותו (בידיעות כתבו שעל כל אזרח להיות שם חחחחח)? מה לזכור? מה זה "כת רבין" במדינה? הרי כל הילדים שלו מיליונרים ושמים זיין או קוס על כולם, כולם חיים בארצות הברית אם אני לא טועה (זה ממש מראה את אהבתם לארץ). מת- מת, אבל לא לדפוק את הטלויזיה בגלל זה! מה לקנדי גם עשו את אותם טקסים ועוד? אולי שנה ראשונה שניה מקסימום לא יותר. החיים הרי ממשיכים וזה מאפיין את היהודים שתמיד במשך כל ההיסטוריה המשיכו למרות הכל.