צפיה בהודעה בודדת
ישן 02-11-07, 17:31   #16
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
אני ימני לגמרי בדעות שלי, אני מאלה שחושבים שהיה צריך להחריב את לבנון עד היסוד על כל קטיושה שנפלה כאן, אני מאלה שסבורים שצריך להוריד לפלסטינאים את השלטר ולמנוע מהם גם מים ואוכל עד שיפסיקו לירות לכאן קסאמים - ובלי קשר לזה - יגאל עמיר צריך היה למצוא את מותו באותו ערב אומלל - ועצם זה שהוא חי נושם וגם עושה ילגים - זו פאשלה היסטרית של השב"כ והמאבטחים החננות שהיו שם.
חד משמעית אני מודיע לכם שעם בוגר מג"ב כמו אח שלי היה מאבטח את רבין, אותו עמיר היה עכשיו צמח, לאחר שברגע ההשתלטות עליו היה חוטף כת של אקדח לגזע המוח - וגם זה במקרה הטוב.
אבל לרבין לא היו מאבטחים אלא אחיות רחמניות.
בשקט ובעדינות הכניסו את הרוצח לרכב, בטח גם כיסו אותו בשמיכה כדי שיהיה לו נעים ועשו לו דיגי דיגי בגב.
יצחק רבין ז"ל טעה בענק בהסכם אוסלו, אך הוא פעל למען המדינה ולא למען אינטרסים שונים, כמו המסריחים שיושבים היום בכנסת.
אצלו אחד כמו הירשזון לא היה מנקה את השירותים, ואם היתם אומרים לו את המילה ספין, סביר מאוד שהוא לא היה מבין מה אתם רוצים מחייו.
זה איש שאהב את המדינה, היה צנוע ועניו, ישר כמו סרגל - עד כדי כך שהתפטר בקדנציה מוקדמת רק בגלל חשבון בנק של אשתו (!!).
הוא רצה לתת דוגמא אישית, סלד משחיתות וחאפריות.
מעבר להסכם הגרוע ההוא, הקדנציה של רבין התאפיינה בתנופת פיתוח אדירה בחינוך, בתשתיות בשיקום הפריפריות.
מדובר ברמטכ"ל לשעבר, גיבור ישראל, פטריוט בכל רמ"ח אבריו.
אין עוד אנשים כאלה.
גם אני נגד פולחן, אבל כשמדברים על רבין זה עוול לזהות אותו רק עם הסכמי אוסלו, וצריך לזכור את המכלול כולו, מצביא דגול, חייל מצטיין, אוהב ארצו, אישיות.
יהי זכרו ברוך.
למה נראה לך שמגבניקים טובים יותר ממאבטחים של ראש הממשלה?
אני לא יודע מה איתך, אבל כל הרצח של רבין קצת חשוד ולוטה באפלה... ולא, הקדנציה של רבין התאפיינה דווקא בתקופה גרועה.
ובקשר לחשבון בנק של אשתו-מה, היא לא סיפרה לו על כך או מה? אני בטוח שהוא ידע את העובדה שיש לה חשבון בנק בחו"ל... אל תהיה כזה תמים.

רמטכ"ל וחייל טוב, אבל ראש ממשלה- פחות
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט