ציטוט:
פורסם במקור על ידי eminemfan
נכון שזה בכמה רמות יותר מורכב,אבל בשני הצדדים יש בני אדם שהרוב של שני הצדדים רוצה שלום,רק המיעוט זורע הרס והרג.איפה כל נסיכויות הנפט שהם אחיהם של הפלסטינים שישקמו את התשתיות ברצועה ובגדה,שיבנו בתי ספר,בתי חולים,בתי מגורים ,בשבילם לעשות את זה זה כסף קטן אני לא מבין את זה.
|
נסיכויות הנפט במקום להשקיע ברמת החיים של אחיהם משקיעים בטרור (ערב הסעודית היא המשקיעה מספר אחת בטרור העולמי). ישראל צריכה פשוט כל פעם לדווח לאו"מ לתקשורת המערבית קיצר לכל העולם מה קורה פה. מה קורה בשדרות, מה עושים המחבלים. הבעיה היא שהתקשורת שלנו היא :):):):) לא מסופקת שאכפט לה להביא רק חדשות מרתיעות ומשהו "חם". מה זה ערוץ 1 ו-3 שהם ערוצים ממשלתיים עם חדשות פרו פלסטיניות ורק בערבית? מה זה? חוץ מזה היא ממש אובייקטיבית ולפעמים (לרוב) די פרו- פלסטינית ודי שמאלנית. אני חושב שישראל צריכה להשקיע בפיתוח ערוץ בין לאומי בשפה אנגלית וערוץ בינלאומי בשפה ערבית ולסגור את ערוצי 1 ו- 3 שאפילו הערבים לא מסתכלים. שיהיו תמיד פרו ישראלים- משמע שלא יהיו שום חדשות נגד ישראל כמו שאני רואה בערוצים ישראלים- כולל ערוץ 10 ו- 2 (אני לא מדבר על שחיתות כי זה הבעיה שלנו) ושיהיו די ימיניים. המטרה היא להבהיר לעולם את האמת ולתת מענה לתקשורת האירופאית ואמריקאית (וגם לחלק מהכתבים השמאלנים של ישראל שדרך אגב מעבירים אינפורמציה לאירופה). חוץ מזה אנו צריכים איכשהו לשנות גם את התקשורת שלנו.
רק אחרי זה יהיה אפשר להפציץ את האמא שלהם בשקט בלי דאגה. וכמובן להתנק מהם כלכלית!
(סורי על האופטופיק).