צפיה בהודעה בודדת
ישן 31-10-07, 21:31   #35
Crocker
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל Crocker

חזרתי מהמכון במכבי, אני אומר לכם בשביל אחד שמתאמן חזק ורציני פשוט תת רמה...
המזגן? יש אבל קצת חלש, ביקשתי להגביר בסדר הסכימו
המוזיקה? אין בכלל יש רדיו גלגלצ ששומעים יחסית בסדר, כמות האנשים אולי 10 בכל המכון.

המשקלים- אמנם גבוהים אבל המשקלים הגבוהים מה שבאמת צריך מפוזרים, שום דבר לא מסודר ! יש 2 מדפים של משקלים אחד מכל צד, אני בא לקחת משקולת של 25 קילו ומתחיל לגרור אותה לצד השני של המכון לקחת את השניה מהמדף השני כי אנשים פשוט זורקים אותם איפה שבא להם כנראה כבד להחזיר 2 ביחד מעל 20 קילו

המכונות עצמם בסדר וגם הספסלים, מה שכן אני בא לעשות תרגיל על מיטה אחת בשיפוע ואני שוכב על הבטן, 25 קילו בכל יד שלי (תרגיל של גב וכרגיל כולם מסתכלים) ורק מהמשקל שהיה לי בידיים הספה מתחילה לנסוע לי במכון (יעני חליקה מהמקום שלה) , הלכתי למדריך מה זה אין ספסלים שלא זזים?! מסתכל עלי אומר תשים משקולת, שמתי 50 קילו ברגל של הספסל יותר לא זז.

האוכלוסיה או זקנים טוטאלית או צעירים שחיפים מתים בני 14, נכנסתי בחולצה צמודה כל המכון מסתכל עלי כאילו בחיים שלהם לא ראו אחד כזה, מה שכן תאכלס כל המכון שחיפים אף אחד לא מנופח , אפילו המדריך היה חצי ממני בגודל(אני לא משוויץ או משהו רק מתאר מצב שלא נעים שכל העיניים עלייך כל תנועה שתעושה).

אי אפשר להקפיא את המנוי כי זה רק 3 חודשים (wtf) אבל אפשר להעביר למישהו אחר, אז נראה מה אני יעשה כבר, למישהו שמתאמן כבד זה לא מתאים ,לאחד מתחיל זה מכון מצוין להתחיל בו.
Crocker מנותק   הגב עם ציטוט