צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-10-07, 21:01   #17
gil-Nissim
חבר פעיל

הסמל האישי שלgil-Nissim

ציטוט:
פורסם במקור על ידי HuSxXx
נכון אבל למה לתת המלצה על הכמות עם אין לך ידע על המוצר.
תקשיב לי טוב חתיכת אדיוט, אני מכיר אנשים שלקחו את המוצר הזה.. ולפי מה שזכור לי אתה עדין לא לקחת נכון ?..
יופי.. אמרתי שהוא יכול לקחת בפעם אחת 3 כדורים ליפני האימון כדי שיקבל מרץ חדש.. תאמין לי ברגע שהוא יקח כדור ליפני האימון הוא לא ירגיש..

יחתיכת גיטרה מקולקלת..

בישביל שתגיע לידע שיש לי אתה צריך לאכול עוד הרבה חרא אז שב בפינה בשקט למה כבר התחלת לעלות לי את העצבים עם השטויות שאתה פולט כאן, חפרת לי תשכל כבר..

אם היית לוקח פעם כדור מהוויטה אז היית מבין על מה אני מדבר,אבל בטח אתה חשוב שאתה "יודע" ובטוח שזה כמו אפדרין" אפילו מסה אחת בחיים שלך לא עברת, ובטח ובטח לא חיטוב..
שאתה יכול לבוא לי בגישה של איזה מבין גדול, אז אל תזיין בשכל ליפני שאני יתחיל להשפיל אותך ולהוציא אותך טיפש יותר ממה שאתה.. אמרתי אפשר לקחת בפעם אחת 3 אם רוצים להרגיש ממש אנרגיה.. במקום לקחת 1 בבוקר ו1 ליפני אימון... כי עם אתה לא יודע הכדורים אלה לא שורפים שומן,אלה נותנים לך פשוט יותר אנרגיה במהלך האימון...

כנ"ל לגבי האפדרין, את האפדרין לוקחים כדי להגביר את הגרעון הקלורי ובישביל המרץ שהוא נותן, שבמקום לעשות חצי שעה לדוגמה אירובי, תאכל לעשות שעתיים..

אז הוויט לייף בא לתת לך פשוט יותר אנרגיה, הוא לא שורף שומן" הוא לא מפנה את הגוף לצרוך אנרגיה מהשומן כמו שאפדרין עושה.. אז אל תזיין לי במוח שכדור אחד יספיק לו"