ציטוט:
פורסם במקור על ידי Maor_Lieber
קצת עצוב לי לראות שהאנשים שמגיבים בפורום שאמור להיות רציני ותומך, מתבטאים בצורה כל-כך מגעילה - כנראה נערים שטרם התבגרו...
במקום לעזור למשתמש אשר ביקש את עזרתכם יפה, החלטתם לצאת עליו בדברי איוולת.
אני מצטער מאוד בשם פותח הדיון שהוא לא גאון הדור כמוכם, "פאניק", "סלים שיידי" שכמובן מסתתרים תחת שם בדוי ועוד מקללים, כגרועים שבפחדנים... כנראה זה מראה משהו על הרמה שלכם.
|
טוב נשבר לי ממכם אתם לא חושבים שאתם קצת חוצפנים?
הבנאדם מברגע שהוא נכנס לפורום הוא בא עם שאלות ומחפש עזרה- דבר לגיטימי כשרוצים ללמוד ולהישתפר... ועכשיו הוא פותח פוסט ומתלונן על זה שלא מפרגנים לו ומעירים לו על התוכנית שבנה...
מה זה פה גן ילדים? מפרסמים תוכנית בשביל ביקרות על התוכנית כדי לשפר אותה לא כדי שיגידו לך שהיא טובה כשהיא לא...
דבר שני אני לא קיללתי ודיברתי כמו אפס עד שהמתיפיף הזה בא והתחיל לדבר ככה... אם כל הכבוד בנאדם שבא לפה ושואל כל כך הרבה שאלות ומקבל תשובות מאנשים שלא מכירים אותו ויושבים בבית קוראים את התוכנית שלו ואת ההודעה שלו וטורחים לכתוב תגובה שתעזור לו מתוך אינטרס אחד- לעזור לו.. והאפס הזה בא לפה ומתחיל ללכלך על כל אלה שעזרו לו... זאת ההתנהגות הכי מסריחה שראיתי פה בפורום... במקום להתנצל ולהבין שדיבר שטויות הוא מתחיל ללקלל משתמשים עם ניסיון בתחום פי 2 ממנו שעזרו ותרמו לפורום הזה פי כמה וכמה ממנו...
אני מקווה שאני יזהה את המשתמש הזה בפעם הבאה שהוא יפתח דיון כדי שאני יזכור לא לעזור לו...
גועל נפש...