צפיה בהודעה בודדת
ישן 26-11-06, 21:12   #6
Yoggie
מנהל ראשי

טוב חלאס קצת סדר בבלאגן
1. קודם כל אין אבקות של פירמות מוכרות וידועות שיש להן הכשר .
2. לכן, ישנם מספר יצרנים בארץ כמו סופהרב למשל או אופטימל שמייצרים ביצור מקומי ישראלי את אבקות החלבון הללו. חומרי הגלם הם סך הכל חלבון Wpi או Wpc שקונים מתנובה ומוסיפים להם את התוספות של הטעם והשאר במפעל. לגבי האריזה, מה לעשות בארץ אין כישרון ליצר עטיפות שיראו כמו בחול וזה מה שיוצא כנל גם המיכלים עצמם ככל שהמיכל נראה טוב יותר ואיכותי לרוב הוא עולה ליצרן יותר כסף ליצר אותו ככה (כנל העטיפות) לכן יצרן מקומי שלא עובד בתפוקה עולמית כמו למשל אופטימום יחסוך בעלויות ההדפסה והמיכל - אך השאלה הגדולה עבור צרכני הכשרות היא האם האבקה היא אכן איכותית.
3. לגבי מה שהעלו פה קודם על בדיקות המעבדה, שמת לב שהורידו את הבדיקות של צ'מפיון מהאתר שלהם? למה ... כי הם נתפסו על זיוף מסמכים והשמצה שגובלת בבית משפט. לגבי האבקה שלהם שפירסמו אני רואה שכתוב בדף הבדיקה שהבדיקה הגיע בשקית ניילון ועד כמה שזכור לי אין אבקות שמגיעות בשקיות ולכן מבחינתי אי אפשר לדעת מה שמו שם בדרך.

נ.ב - אם החנות בחרה למכור את המוצר היא בדקה אותו לפני ואני יכול להבטיח לכם שתפורסם בקרוב בדיקת המעבדה כולל של עוד כמה אבקות גם אלו שזויפו ופורסמו לאחרונה כשקריות.
Yoggie מנותק   הגב עם ציטוט