ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
ילד שמנת מי השפריץ אותך יבן :):):):) שב בשקט למה ההודעות שלך מתחילות לעלות לי על העצבים דבר ראשון  למה מה שאני עברתי לא אתה ולא אף אחד מהחברים הצעירים שלך תעברו!
דבר שני אני השתחררתי מהצבא ויש לי תסיבות שלי ותאמין לי אם הייתה עובר שמינית ממה שאני עברתי (ואני לא מדבר עכשיו על הפיתוח גוף זרוק את זה לצד)בחיים לא הייתה מדבר כמו שאתה מדבר!
תפסיק להיות מורעל למה אתה כולך צעיר שתיצא מהצבא אתה תיראה שכל ההבטחות שיגידו לך יעלמו ברוח כמו אבק.
דבר שלישי ואחרון אני בן אדם שאכל חרא בצבא שנתן תתחת ותגוף שלו (אם אתם מבינים למה אני מתכוון) למדינה ובסוף זרקו לו זין והיום הוא משלם תתרופות שהוא צריך ואין לו שום הטבות ושום זובי!
לעומת זאת אני מכיר בן אדם שהשתחרר וחי כמו מלך עובד בחברת מחשבים מרוויח בן :):):):)!!נוסע במרצדס קבריולט אם חברה כוסית רצח ושם זין על העולם ואומר לי כל פעם "גלעד תעשה מה שבזין שלך למה חיים רק פעם אחת!"
ובנוסף אני מכיר את אח שלי עומר לנדאו שוואלה בלי עין הרע מסתדר בן :):):):) והשיחרור שלו מהצבא לא מפריע לו בשום דרך שהיא.
|
אחי אני בטוח שהיו לך את הסיבות שלך! אבל אתה חייב להסכים שאם כולם היו יושבים בבית והיו אומרים "אני שם זין, יש מספיק פרייארים שימותו בשכם, לבנון, סוריה (בקרוב) אני ימשיך לילמוד".
אני באמת מאמין שאנשים כאלה צריך להעיף בביתה ואני מכיר כמה כאלה אישית!
אם כולם היו כאלה לא הייתה מדינה מההתחלה.
והנושא בצבא זה רק פסיק קטן! קחו לדוגמא את אוניברסיטת חיפה בשנות ה60-70 היא הייתה בין 10 האוניבירסיטאות הכי טובות בעולם, היום היא אפילו לא ב100 הראשונות!
המוסד היה פעם אחד האירגונים הכי מפחידים טרוריסטים לא היו מעיזים להגיד את השם הזה, היום ארה"ב בקושי משתפת אותנו.
ומה שקרא לצבא שלנו ב30-40 שנה האחרונות אין על מה לדבר!
ואני מאמין שזה נובע מכך שאנשים מרגישים פה אמריקה!