צפיה בהודעה בודדת
ישן 29-10-07, 12:57   #8
Night_Wolf
Banned
 
תאריך הצטרפות: Aug 2006
הודעות: 4,047
גיל:: דובוניטה שליייייייי
שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי HHHEELLBBOOYY
דניאלו אל תיתיחס אליהם
אלה ילדי שמנת שגדלו עם כפית זהב בפה, ונפתחו לעולם האמיתי ועכשיו בוכים
ילד שמנת מי השפריץ אותך יבן זונה שב בשקט למה ההודעות שלך מתחילות לעלות לי על העצבים דבר ראשון למה מה שאני עברתי לא אתה ולא אף אחד מהחברים הצעירים שלך תעברו!
דבר שני אני השתחררתי מהצבא ויש לי תסיבות שלי ותאמין לי אם הייתה עובר שמינית ממה שאני עברתי (ואני לא מדבר עכשיו על הפיתוח גוף זרוק את זה לצד)בחיים לא הייתה מדבר כמו שאתה מדבר!
תפסיק להיות מורעל למה אתה כולך צעיר שתיצא מהצבא אתה תיראה שכל ההבטחות שיגידו לך יעלמו ברוח כמו אבק.
דבר שלישי ואחרון אני בן אדם שאכל חרא בצבא שנתן תתחת ותגוף שלו (אם אתם מבינים למה אני מתכוון) למדינה ובסוף זרקו לו זין והיום הוא משלם תתרופות שהוא צריך ואין לו שום הטבות ושום זובי!
לעומת זאת אני מכיר בן אדם שהשתחרר וחי כמו מלך עובד בחברת מחשבים מרוויח בן זונה!!נוסע במרצדס קבריולט אם חברה כוסית רצח ושם זין על העולם ואומר לי כל פעם "גלעד תעשה מה שבזין שלך למה חיים רק פעם אחת!"
ובנוסף אני מכיר את אח שלי עומר לנדאו שוואלה בלי עין הרע מסתדר בן זונה והשיחרור שלו מהצבא לא מפריע לו בשום דרך שהיא.
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט