ציטוט:
פורסם במקור על ידי kaga
אין פיגועים כיאילו? זה לא מספיק שלא נהרגים כל שבוע 10 אנשים כמו פעם? מה היה עוזר לזה שהיו שם מושבים באמצע עזה האא?? 10 מתנחלים מוקפים במיליון פלסטינים. תגיד לי מה הייתה המטרה של זה? שהמתנחלים לא יעבדו? שישכרו פיליפינים או פלסטינים לעבוד את האדמה ובפני התקשורת לקטוף כמה צ'רי? בזמן שחיילים היו נהרגים בשביל מטרה לא הזויה?
התנחלות אמיתית היא לא קניית שטחים בעמצע שטח והתיישבות, אלא קניית השטחים ליד הגבולות והתיישבות. מי שארגן את ההתנחליות הוא מפגר שחושב שהוא במשחק אסטרטגיה.
מה שהיינו צריכים לעשות בעיניין הקאסמים זה ישר אחרי ההתנתקות להגיד לאירופה ולכל העולם שאם יהיה קאסם אחד אנו נפציף ארטילריה באקראי, נחכבה חשמל, גז מים קמח הכל! מה שאנו עושים עכשיו זה ממש לא נכון אנחנו עדיין לא התנתקנו מהם סופית אלא פשוט הוצאנו את היישובים משם. התנקות זה גם במים וחשמל ובכח אדם (ליסגור את הגבולות במוקשים שאף נזלת לא תברח לפה).
הכוונות של ביבי היו טובות ונכונות בביצוע הרפורמה, כך גם עשו בארצות הברית הרבה לפניו כדי לעודד את המשק. רק ששם לא לקחו מחלשים ונתנו לקופה.
אך הרפורמות של ביבי היו כאלו שהוא לקח תקציבים מקשישים ומהחלשים וכו"...בזמן שהוא האלה אוטומטית את המשכרות של חברי כנסת והשרים כדי להשתיק אותם- שום דבר גאוני לא היה שם. אלא מה? אם הוא היה כל כך חכם הוא לא היה צריך לקחת מרובד האוכלוסיה הכי חלש. הוא היה צריך לקצץ את הכסף של קצבעות הילדים שהבדואים ממש נהנים ממנו ושאין בהם תועלת חוץ מאיום, להוריד משכורת ותנאים של עובדי מדינה שגם ככה לא עושים כלום אלא כל היום אוכלים ויוצאים לחופשות על חשבון המדינה (ראיתי את זה במפעל "רותם" שאין בו ממש תועלת למדינה אלא זיון, נכון זיון הטבע+ עובדי המדינה בכלל לא יודעים מה הם מייצרים שם וכל היום אוכלים אוכל כמו בבתי מלונות 5 כוחבים באילת וטסים לחופשות כל פעם). ישנן עוד מלא דוגמאות.
אתה יודע למה ביבי מקבל 40 מנדטים? כי אין בעד אף אחד לבחור יותר. לא שהוא הבחירה האונברסלית אלא פשוט כי האחרים גרועים עוד יותר. ככה. וכי הוא מדבר הכי הרבה בזמן שהוא באופוזיציה- זה תפקידה. מאז ומעולם האופוזיציה מדברת רק דברים יפים וטובים לדעת העם. היה לו כבר אפשרות לממש את ייעודו אך הוא לא השתמש בה, הוא כמו כולם.
|
אתה באמת חושב שהפיגועים נעצרו בגלל שנתנו את גוש קטיף כה ומה אם הגדלת טווח הקאסמים אחי אתה הוזה הסיבה היחידה ששרון הגה את התוכנית הזאת היא כדאי לצאת ממשפט אתה בן אדם מוזר הם כל משרדי הביטחון רמטכל שר ביטחון אומרים שבעזה יש יותר נשק מאשר לפני ההתנתקות פי 5 יותר ששרון הגאון שלך נתן את ציר פילדלפי אתה בן אדם מוזר ומה אם עלות התוכנית ?מאיפה הופיע לממשלה פתאום סכום של 4 מילארד וחצי שקל אה ?שבסוף פרחו ל 9 מילארד ועוד ממשיכים לגדול לא עדיף לתת את זה לחוליי סרטן או לניצולי שואה??
ואני גר באריאל גם מוקף ערבים אז גם אני מתנחל פנדומליסט שאם ירצו לפנות אותי מהבית ואני ירצה להגן עליו היקראו לי מטורף בחדשות ואנשים כמוך יקנו את זה