צפיה בהודעה בודדת
ישן 24-10-07, 00:52   #4
idan1523
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Berk0
איפה אתה חי אחי... קח סכין לך למעודון דקור מישהו.. תהרוג אותו מילא שלי אני חותך תזיין אם אתה מקבל יותר משנה וחצי, ותוריד שליש על התהנגות טובה... וואלה אפשר לרצוח אנשים חופשי לשבת שנה בכלא... אחלה תנאים... ולהמשיך לרצוח פאנןןןן

בית זונות אחד גדול זה מה שהולך פה במדינה עם המערכת משפט.
ותגיד לי חברה שלוקחים מכונית והורגים משפחות זה לא רצה? הבעיה פה בארץ שמתחשבים יותר מדי באנשים שהרגו אם זה היה בשוגג או בכוונה אם זה היה בכביש או דקירה אם הוא התכוון לדקור בשביל לסתום לו את הפה או פשוט רצה לחתוך אותו ל2

צריך פיתרון אחד כול מי שרצח ולא משנה איך צריך לקבל עונש כבד , מה זה עונש כבד? 20 ,30 שנה ללא אפשרות לקיצור שליש מה שהולך בבתי הסוהר זה כבר לא משנה העיקר שהוא יאבד את החופש שלו..

אבל הבעיה היא שמי שרוצח בכביש(נהג משאית) או איזה נער בן 17 שדקר מישהו והרג אותו או פתח אותו במכות וכוי מקבל 6 שנים ויושב 4 בקושי ועל הכביש זה סיפור אחר במקרה הטוב שנה בכלא ושלילה ל3 שנים!!!(ולא משנה אם הוא הרג משפחה שלמה לדעתי מי שנוהג כמו משוגע התכוון להרוג וזה אומר רצח לא הריגה ולא שום דבר)

בקיצר מערכת המשפט דפוקה מהיסוד צריך באמת משהו מיוחד כדי לשנות את זה לכו תדקרו חופשי בקושי תשבו תאמינו לי
idan1523 מנותק   הגב עם ציטוט