צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-10-07, 23:38   #99
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי DBD
קונספירציה מה אתם דפוקים?
בטח שהוא רצח וזה אחד האירועים היותר מזעזעים בתולדות מדינת ישראל
carefactor=0

כרגיל הסיבה שאנשים תוקעים את הראש לתחת היא בגלל המשפט השני , הקונספירציות הן לא לגבי חפותו של יגאל עמיר , הוא ..... לא משנה מאיזה זוית תרא ואת זה : הקונספירציה היא איך לעזאזל בדיוק כשרבין מחליט לשחק אותה גיבור ולא לשים מגן , אחד עם מטענין בדירה הולך לתוך קהל מאובטח(אינטיפאדה!) עם אקדח , במקום לירות בו מכמעט כל מקום עם *רובה (rifle) כשהוא פאקינג עומד על במה כמו שכל התנקשות פוליטית קוראת.
למה יש את כל הסיפור הזה של הנסיעה הארוכה לאיכילוב כשנהוג בארץ לפנות כל גרגר אבק מהדרך של מכונית של רה"ם (שרון , זוכרים?) , הדף המוכתם והחורים בו , הסרטונים : אי הסגרת הנתונים של הרנטגן ועוד...
מה עם החבר שלו אבישי רביב שפתאום מגלים שהוא סוכן דיסאינפורמציה של השב"כ ושולחים אותו בחזרה הבייתה?

סליחה אבל כולם יודעים למה אנשים בוחרים לשים את הראש בתחת. הרעיון הזה מקבל יחס דומה מאנשים כמו פרות בהודו.

ואם לא היה משהו שלא בוחרים לספר לנו עליו , הרי מדובר בתכנון מוזר מפגר וביזארי שמפר את כל חוקי הרדוקציה (הפתרון הפשוט ביותר הוא הטוב ביותר והסביר ביותר , אם X עדויות\כללים לא מסבירים תופעה יש לחפש כל נוסף) מאוד של רצח(זוכרים שסיפרו לנו שזה תכנן את הרצח במשך זמן רב והשני עודד אותו?)

ועל ראיות כאלה יש אנשים שיושבים בכלא , כשמדובר בזירות רצח וכו'.

ולא אני לא קיצוני שתומך ברצח רבין , למרות שאני לא מחבב כמה דברים שהאיש עשה אני גם קצת מעריך אותו על דברים אחרים.

בעצם לא ממש אכפת לי.

Leo מנותק   הגב עם ציטוט