ציטוט:
פורסם במקור על ידי SiX PACK
דניאלו תודה אחי עכשיו הוא נראה ככה
אני גם חולה הגה וחולה מכוניות.....
בקשר לדייון שהתפתח פה, אפשר לנהוג מהר וכמו שאמרתי רוב התאונות נוצרות בגלל כל הצמתים והרמזורים למינהם וכל זה, ולא בגלל נהיגה מהירה על כביש מהיר ו 140 זה עוד מצב בטוח כי זה לא מהר.
חוץ מזה, סלים שיידי איך בדיוק אפשר להתקע בעץ כשאתה על 140 בכביש מהיר, לפי מה שאתה אומר אני מעריך שאין לך רשיון אני צודק..? כי הסיכוי שזה יקרה הוא ממש אפסי, אוטו לא עף/סוטה מהנטיב סתם ככה במהירויות גבוהות ואפילו לא בסתייה קלה של ההגה.
|
לא דיברתי על כביש מהיר כבר אמרתי... כבישי מהירים נועדו שיסעו בהם מהר... (וגם שם יש גבול) אני מדבר על אלה שמביאים אותה ב 140 בתוך העיר או במקום אחר שלא בנוי למהירויות כאלה.. סטיה (אתה יודע מה לא קטנה) של ההגה והאוטו לא ישאר על הנתיב שהיה בו... יש מלא דברים שיכולים להתרחש ולהיות קטלניים במהירות כזאת... אתה רוצה שאני יתחיל למנות אותם?
ולא עוד אין לי רישיון אבל כבר התנסיתי במהירויות האלה ובסטייה מהנתיב בלי כוונה במהירויות כאלה אז זה לא שאין לי ניסיון ואני סתם מדבר באוויר..