כן לצערי זה נכון, רק שתבינו כמה המצב ברצפה- 1 מכל 4 מתגייסים הוא משתמט.
מסתבר שאני בינהם, אבל תחשבו, למה 1 מכל 4 זה משתמט? סתם לא בא להם לשרת? אולי "לא בזין שלהם ללבוש מדים"?
יש סיבה ומה שאמרתי זה אחת מהם, יש 2 סוגים של אנשים, כאלה שהולכים עם הזרם , וכאלה שמגדילים ראש ומסתכלים קצת לצדדים.
אלה שהולכים עם הזרם לא אכפת להם כלום, מגיעים לגיל 18-19, יאללה עולים על מדים לא אומרים מילה בסוף השירות איך היה? = "וואלה חוויה אחי חוויה", עכשיו תשאל אותו מה נתן לך השירות הזה ומה הוא תורם לך לאזרחי חוץ מתעודת-נייר מחורבנת? - "כלום אבל היה כיף"
אז אני אוותר על ה"כיף" הזה כי המדינה לא שווה את זה וכל אלה שאומרים: התבגרתי והתחזקתי ועכשיו למדתי לפתוח טונה עם השיניים זה הכל בולשיט, החיים מבגרים את הבן אדם ולא איזה מפקדת מטר ושליש שאומרת לך מה לעשות כל היום.
אותם משתמטים רובם לפחות מסתכלים לצדדים ומגיעים לאותם מסקנות שאני הגעתי, 3 שנים בצבא בשביל מדינה שמונהגת על ידי זבל של אנשים שגם עם 100% יתגייסו וילכו לקרבי עדיין המצב לא יהיה שונה.
גלעד שליט? עזבו!!! רון ארד??!?! איפה הוא? 20 שנה בשבי מי שמע דבר כזה מדינה אחרת מזמן הראש ממשלה עצמו היה שם עליו שרשרת כדורים עם 2 רובים ביד ונכנס עם הצבא שלו.
ועכשיו האתיופי ההוא ששנתיים או מי יודע כמה זמן "טבע" בים ואיכשהו הגיע לנסראללה ורק-עכשיו-נזכרו להגיד שהבחור לא ידע לשחות?
פשוט בושה!
בכל מקרה לעניננו בפוסט: אני עדיין מחפש עבודה יש למישהו הצעות חוץ מלמכור ולהכין סנדוויצים מגעילים כל היום בשכר זעום?
|