טוב תתאמנו ABCDEF עם 40 סטים לחזה, תסיימו את כל התרגילים המורכבים שיש , תעברו לכל מכונה שיש , ואז תעשו 20 סטים לבייספס.
ככה תגדלו.
אני מאמין בעבודה בab\fbw, עם 1-2 תרגילים לכל שריר, מה לעשות שבכאלו תוכניות אין מקום למכשירים. (כמובן שבזמן סייקל התוכניות שלכם עובדות, אבל רק בזמן סייקל).
1. בכל המכונים שראיתי והתוכניות שראיתי זה היה ככה.
עושה רושם שבאמת אצלך זה משהו מיוחד, לא שאני מעריך את הבאדי בילדרים האלו כמאמנים שצריך להקשיב לכל מילה שלהם, אבל בהחלט יש להם ידע.
2) תראה, בקשר לגיינר אני מסכים איתך, אבל זה לא דוגמה כי אני נגד גיינר מראש.
בקשר לקריאטין והסייקלים אני שוב מסכים איתך, גם לפי דעתי צריך להחכות ובהתחלה לאכול נכון ולהאט לאט לעלות קלוריות בתפריט ולהתקדם, אחרי שנה יש מקום לעוד תוספים ושיטות.
בקשר לאימונים, אני אומר שוב, אני לא אומר בחודשיים הראשונים לרדת מ8 חזרות או להתקרב לכשל או למשקל מירבי.
אבל לפי דעתי חשוב מאוד גם תוכנית למתחיל לשלב תרגילים מורכבים ביותר , שילמד את היציבה ואת התנועה, אבל להדגיש בתרגילים אלו מהירות איטית, משקל יחסית נמוך.
הטענה שלך שהגוף צריך ללמוד את התנועות וההרגשה - נכונה, אני מסכים איתה, שילמד לעשות את כל התרגילים המורכבים לאט, עם טכניקה מושלמת, שיעבוד על טכניקת נשימות (מתי לקחת אוויר ומתי להוציא), שלא יעבוד על לעלות משקלים, שיעבוד טווח חזרות 10-15.
בין זה לבין להתחיל עם מכונות יש מרחק, מעבר לזה שמי שמתחיל עם מכונות בלבד ככל הנראה שיעבור לדאמבלים אז הם יפלו לו באמצע התנועה, הוא יפספס את המומנט ואת הגדילה המהירה של ההתחלה.
האי סי קיו שלי:
207872697
החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים"
ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) :
http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg
"סמים הם סטרואידים לנשמה"
נמרוד
מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים)
|