צפיה בהודעה בודדת
ישן 21-10-07, 00:01   #7
assito
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי XxX-DriX
זאת התכונית:
חזה:
פרפר 3X12
ספסל (אימון 1: חזה עליון,אימון 2:חזה אמצעי,אימון 3:חזה תחתון)

בפרפר אתה עובד על חזה תחתון כבר (אגב התכוונת לפלייס עם דאמבלים?), ככה שהייתי משנה את באימון השלישי לבנץ' פרס). אגב, בחזה "אמצעי" מה אתה עושה?
דרך אגב, את כל התרגילים שמשתנים הייתי עושה לפני הפרפר. כמה סטים אתה נותן לתרגילים שמשתנים?

גב:
כל התרגילים כל אימון
פולי עליון:3X12
חתירה:3X12
תעשה את החתירה לפני הפולי עליון, ותוריד מהפולי עליון סט. דרך אגב, איזה חתירה אתה מתכוון? בדאמבלים? עם מוט? עם מכונה?

כתפיים:
אימון 1:הרחקה לצדדים 3X12 אימון 2:הרחקה לפנים:3X12 אימון 3:הרחקה כלפי מעלה בישיבה 3X12
הייתי עושה את הלחיצת כתפיים במקומך כל הזמן, לפחות 2 סטים באימון. בנוסף לזה, הייתי עושה את ההרחקות, 2 סטים כל פעם, אולי אפילו סט אחד יספיק לך.

יד קדמית:
אימון 1:מוט מפותל 3X12 אימון 2:דאמבלס רגיל 3X12 אימון 3:דאמבלס פטישים 3X12

יד אחורית:
אימון 1:פשיטת מרפקים עם קרוסאובר:3X12
אימון 2:פשיטת מרפקים עם קרוסאובר מעל הראש:3X12

בטן:
כל אימון כל התרגילים:
ישר בטני 2x30
אלכסונים 2X20 כל צד
בטן תחתונה 2X20
הרבה יותר מדי תרגילים. תעשה כפיפות בטן ואם צריך, אז עם משקל/ הרמת רגליים בתליה. תעזוב את האלכסונים. תן לבטן מקסימום 3 סטים.

רגליים:
כל אימון כל התרגילים:
כפיפת ברך:3X12
פשיטת ברך:3X12
הייתי עושה במקומך סקוואט. גם זה יקצר לך את האימון, וגם תתקדם הרבה יותר בזכות זה.

הכוונה שבכל אימון לעשות תרגיל אחר,חוץ מהגב הרגליים והבטן שבהם הוא רשם לי לעשות את כולם כל אימון

מה אתם אומרים תוכנית אפקטיבית ונורמאלית? או שהיא לא טובה?,ואיך אפשר להחליף תוכנית כזאת אחריי חודשיים? הרי יש בה כמעט את כל סוגי התרגילים האפשריים....

אם היא לא טובה,אני אשמח אם מישהו יתקן לי אותה או שייעץ לי מה להחליף
הדגשתי את הדברים שאני חושב שצריכים שיפור...
assito מנותק   הגב עם ציטוט