צפיה בהודעה בודדת
ישן 25-11-06, 13:29   #82
meni32
חבר פעיל

הסמל האישי שלmeni32

ציטוט:
פורסם במקור על ידי שי345
אני יגיב על רגל אחת כי יש לי רק דקה וחצי לכתוב תגובה, קודם כל לזה שאמר שאני לא יגיע לכלום בגלל שהפסקתי לחיות סביב האוכל והאימונים - אתה טועה ובגדול, כי אם אתה לא תתפתח ותשאר בבועה הזאת ממך לא יצא כלום ולא תגיע לכלום, אני לא בא לרדת עליך אני קצת רוצה לפתוח לאנשים את העיניים מהבועה שהם חיים בה.

וכן אני בכושר קרבי

שבת שלום

חבוב, בוא אני אשפוך את כל מה שיש לי להגיד בהודעה וזהו.

דבר ראשון, לגבי כל ההתלהבות שלך שאתה הולך לקרבי וכל הקשקושיידה הזאת שעוברים אצל כל בן 17-18 שעומד להתגייס.
משום מה, ההרגשה שאתה נותן כאן לכולם זה כאילו אתה הולך לשנות את העולם על ידי כך שתתגייס לקרבי. אתה רק עוד נתון סטטיסטי, זה הכל.

סיפור קטן: לפני שהתגייסתי, שיחק איתי בקבוצת כדורסל וגם עבד איתי ביחד במקדונלס בחור טוב...בחור זהב אפילו.
דורון קראו לו.
כשדיברנו בזמנו על השירות הצבאי שמתקרב אל שנינו, אני סיפרתי לו שאני הולך להיות ג'ובניק בגלל פרופיל נמוך שיש לי.
הוא היה גאה שהוא מתגייס לקרבי....ואפילו נתן לי כמה עקיצות על זה, כאילו שאני פחות טוב כי אני אהיה ג'ובניק.

אתה יודע היכן הוא היום?....שני מטרים מתחת לאדמה.
הוא נורה בגבו על ידי צלף פלסטיני, בזמן שהוא הלך להביא אוכל לחברים בתוך רחובות עזה.
זה קרה לפני 3 וחצי שנים.
היום, מלבד ההורים שלו אף אחד כבר לא זוכר אותו.
היה בן אדם טוב, כולה ילד בן 19. ועכשיו, הוא......נתון סטטיסטי.
אז כשהכדור הראשון ישרוק לך ליד הראש...תזכור את הסיפור הזה...אין דבר כזה , לי זה לא יקרה...זה קורה לכולם.

לגבי הבודיבילדינג, אתם כולכם כאן חבורה של ליצנים!
אפשר לחשוב מה בודיבילדינג דורש ממכם.
שעה וחצי פנויה ביום יש לכם? תתאמנו!
להקפיד על תזונה ולישון 6 עד שמונה שעות ביום זה פיס אוף קייק.
רוצים לצאת עם החברה בשישי בערב? תצאו....אבל תעשו כמו נייט וולף....שימו ברכב אוכל בצידנית עם קירור, ותאכלו כל שעתיים וחצי או שלוש שעות....מסובך? קשה לכם?
אתם לומדים באוניברסיטה? יש לכם כמה דקות פנויות בין כל שיעור או שני שיעורים? תביאו אתכם אוכל בתיק ותאכלו....
כשאני למדתי בקורס בוינגייט הייתי מביא ביצים ואוכל אותן תוך כדי הליכה עד לבנין המכללה....קשה מדי?
אתם עובדים?
גם אני התחלתי לעבוד... כל שעתיים וקצת...לוקח לי רק חמש דקות הפסקה בצד ואוכל ארוחה קטנה...בדיוק כמו שכתוב לי בתפריט.
אכלתם טונה? זה מסריח?....תביאו משחת שיניים ומברשת כמוני ותצחצחו שיניים בדיוק אחרי הארוחה...זה לא יותר משתי דקות....
קיצר אני מראה לכם שאתם סתם מזבלים ת'מוח....אם בן אדם רוצה אז הוא יכול לעשות הכל!
לאלון צוקרמן יש אישה וילדים ותראו איך הוא נראה....חיי הבודיבילדינג לא מנעו ממנו להקים משפחה....הם גבו ממנו מחיר אבל לא עצרו לו את החיים.
רון קולמן, האיש והאגדה. הבן אדם עבד בתור שוטר במשך שנים במשרה מלאה...8 שעות ביום בדיוק כמו כל בן אדם אחר....והוא מצא לו את הזמן לאכול ולהתאמן....הביא אוכל בקופסה ואכל בניידת!
קיצר....אפשר לחיות חיים נורמלים לחלוטין ביחד עם בודיבילדיגנ.
ומי שאומר שלא, הוא כלום ושום דבר! (סתם נדבקתי מרון קופמן.... )

חפרתי יותר מדי. ביי.
meni32 מנותק   הגב עם ציטוט