ציטוט:
פורסם במקור על ידי Lucifer
תראה אמנם יש לך יותר נסיון באימונים ללא ספק..
אבל קראתי מספיק וראיתי מספיק כדי לדעת שאין כזה דבר מסה נקיה טהורה.
אין כזה דבר עליה במסת שריר בלי צבירת שומן. אולי אלה שעושים מסה נקיה יצברו פחות שומן אבל גם הם יצטרכו להוריד את השומן שצברו בסופו של דבר בתקופת חיטוב.
אני חושב שאתה עושה הפרדה לא נכונה בין סוגי מאכלים.
במסה מלוכלכת אמנם אוכלים יותר ומקפידים פחות אבל גם בפיצות ובהמבורגרים ובבמבה יש אבות מזון שהגוף יודע לנצל, כל עוד אתה אוכל מזון בריא בכמות בסיסית מסויימת (500 קלוריות מעל מיינטנס לדוגמה) ואוכל גם שטויות. הגוף ינצל גם את הזבל לגדילת שריר אם יש לו צורך באבות מזון נוספים כי גם בזבל יש פחמימות וחלבונים. אז נכון שאחוז השומן בסוף המסה יהיה גבוה יותר אבל זה עדיין לא שולל את מה שאמרתי בהתחלה לגבי המצב לאחר כמה מחזורי מסה וחיטוב.
|
ממ אני יכול לשלול את מה שאמרת..אני לדוגמא אוכל פול ממש פול הכל פיצות פיצסים שוקולדים כל דבר פשוט (לא חרא כן?חח) אני לא עושה חיטוב אני מתאמן על מסה וכוח אני על 8 אולי טיפה יותר אחוזי שומן ואני עולה במסה נקיה בלי שומן...
לגבי הדבר השני שאמרת זה נכון אבל לגוף יש רמה מסוימת של חלבונים שצריך כדי להתפתח..נגיד סתם 100 חלבונים ביום..אז אתה יכול להשיג את ה100 חלבונים האלה בכמה דרכים תוכל פיצות והמבורגרים במו שאמרת או חלבון נקי ..בכל מקרה 100=100...