צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-10-07, 21:22   #20
Lucifer
חבר פעיל

הסמל האישי שלLucifer

ברירת מחדל קצת מהנסיון והידע שלי

בתור שמן לשעבר (עד לפני שנתיים בערך) אני יכול להגיד לך שאין דבר יותר כיף מלראות איך הגוף משתנה והופך משק למכונה יעילה ונעימה למראה.

לקח לי הרבה זמן לרזות ולהבין המון מהדברים שאני יודע היום וגם בגילך היו לי תקופות שהייתי רזה (דיאטות רצח) מהר מאוד המשקל עלה בחזרה. אז כן.. תזונה זה חשוב ומאזן שלילי (לאכול פחות קלוריות מהקלוריות שאתה שורף במנוחה ובפעילויות השונות שאתה עושה במהלך היום)
אבל חשוב לדעת מה עושים ומה אוכלים ואיך אוכלים ומתי אוכלים מה שאוכלים (מבלבל אני יודע)

מה שאני מנסה להגיד זה שמנסיון, בגילך הדברים הרבה יותר פשוטים, הגוף הרבה יותר יעיל, וע"י שינויים קלים בתזונה אתה תוכל לשנות את חילוף החומרים ולייעל אותו לעתיד.

אתה לא צריך מההתחלה לעשות שינויים דרסטיים. תתחיל מדברים בסיסיים. בחודשים הראשונים תקבע לעצמך כמה כללים ברורים ותעבוד לפיהם. אל תהיה קיצוני. קיצוניות רק תעייף אותך בשלב מוקדם.
ארוחת בוקר מזינה זה חשוב. תשתדל להוריד מהתפריט שלך כמה שיותר מאכלים לא בריאים (חטיפים, ממתקים, גלידות, ג'אנק פוד) אבל אל תהיה קיצוני. אין כזה דבר דיאטה. תשנה את החיים שלך ותבין שגם המאכלים המחורבנים הם חלק מהעולם שלך וזה בלתי נמנע. לכן. אם אתה רוצה. ותשתדל לעתים רחוקות. תאכל ותהנה מזה אל תייסר את עצמך ואז תמשיך בדרך שלך לפי הכללים.
תשתדל לאכול ליד שולחן, לשים לב לאוכל שנכנס לפה, לשתות כוס מים לפני הארוחה, כל הדברים הללו יגרמו לך להיות מודע יותר למנגנון הרעב-שובע הטבעי ואתה תאכל פחות.
תשתדל לאכול 4-5 ארוחות קטנות יותר ולא 3 גדולות.
תתאמן, תתחיל מהליכה מהירה של חצי שעה 3 פעמים בשבוע ומ3 אימוני התנגדות (אתה צעיר מדי לחדר הכושר אז תקרא קצת באינטרנט על תרגילים שאתה יכול לעשות בבית)

תעשה את כל הדברים האלה במשך כמה חודשים ואתה תראה איך בו זמנית כתוצאה מהצמיחה הטבעית והאכילה הנכונה אתה תרד במשקל (ובאחוזי השומן) בכל הגוף (וזה כולל את השומן שמעצבן אותך בחזה)

מילה של המלצה: ברגע שאתה יכול להכנס לחדר כושר, תכנס לחדר הכושר.. תתחיל להתאמן בחדר הכושר הכי מוקדם שאפשר, אין יום שאני לא מתחרט על זה שלא ידעתי את כל מה שאני יודע היום בגיל מוקדם.

ובהצלחה.
Lucifer מנותק   הגב עם ציטוט