עמרי, שלום וברוך הבא.... צר לי שעל הכניסה שלך אני צריך להעיר לך על כך שאתה מכניס את הפורום ללחץ מיותר.
אני רוצה לנהוג איתך כמו שאני נוהג עם אנשים שמביאים עובדות בילתי מבוססות לפורום.
1. תיגש בבשקה לחומר מקצועי (מגזינים של פיתוח גוף לא נחשבים במקרה זה), ותלמד מהם סטרואידים קטבוליים ומה השימוש שלהם. תראה שזה לא המקרה.
2. אני לא מרשה לזלזל בחוות דעת רפואית בפורום אחרי שכותב בפורום ראה רופא, נבדק והוא סובל מבעיה כרונית.
TAUS
הסטרואידים המדוברים הם מסוג corticosteroids. זה סוג סטרואידים המשמש את הרופא לצורך מתן פיתרון כנגד דלקות חוזרות וכאבים.
במקרה שלך, עד כמה שאני זוכר את סיפור הדלקת שלך, נראה שאתה לא מצליח לטפל בבעיה בצורה טובה עם הטיפולים הרגילים. מיכיוון שאתה צעיר, אתה רוצה להמשיך להתאמן ואתה רוצה להיות בריא, אני ממליץ לך להיפטר מהדלקת הזאת כמה שיותר מהר, וזאת כדי למנוע פגיעה בעצבים שמסביב, דילדול של רקמת השריר וחולשה של הגידים עקב חוסר שימוש.
ממליץ:
1. תעבור לאימונים שמתאימים לבעיה שיש לך, כלומר התנעה קלה של המפרק ללא התנגדות מסיבית, או במילים פשוטות, תוריד את המשקל לכמעט כלום. תעשה תנועות איטיות כדי לשמור על הגמישות ויכולת התנועה של המפרק אבל אל תתאמן באופן קיצוני.
2. צור איתי קשר באופן אישי, אני רוצה לשאול עוד כמה שאלות הבאות לתת קצת יותר בהירות למצב שלך בתור ספורטאי לפני שתיקח את הטיפול בסטרואידים.
3. תופעות לוואי יש. לרוב אנו לא ממש רואים רגישות סיסטמית (של כל הגוף) ואנו יודעים להגיד שרוב האנשי שמקבלים טיפול בסטרואידים מגיבים יפה לתקופה מסויימת שנעה בין מספר חודשים ועד שנה וחצי. רצוי בכל מקרה להתיעץ עם הרופא באופן יסודי במידה וקיימת אצלך רגישות כלשהי. אל תחליט על פי מקרה בודד של רגישות.
הערה חשובה:
מדובר פה בטיפול רפואי, ואין מקום בפורום הזה להתחיל לפתח את הנושא של סטרואידים אנאבוליים שלוקחים בשביל לפתח גוף. זה לא אותו הסוג.
אני פה בשביל להשיב לכל מי שרוצה ללמוד עוד עד כמה שאני אוכל לענות על פי הידע שלי ואם לא, אני מבטיח תמיד להתיעץ עם הרופאים איתם אני עובד, כפי שאני תמיד עושה...
מידע מוסמך... זה הסוד וזה הסיפור של הפורום שלנו.
אריאל
אריאל.
|