צפיה בהודעה בודדת
ישן 18-10-07, 21:48   #1
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla
ברירת מחדל שאלה לגבי מאכלים מסויימים (קורנפלקס, יוגורט, ירקות ועוד)

אוקיי שבוע הבא זה השבוע האחרון שלי בבסיס סגור (בלי נדר...)
ואני מכין את הקרקע מבחינת ידע ומצרכים בבית - לתפריט טוב.
בעקרון המטרה היא חיטוב קצרצר (באמת שאין לי כמעט מה להוריד) ואז מאסה, כאשר הכל נעשה במקסימום איזון, בלי לטחון המבורגרים במאסה ובלי לחיות על חסות ואוכל לא טעים אחר בחיטוב.

אוקיי אז שאלות לגבי כמה מאכלים:
1. לגבי ארוחות בוקר - חשבתי ללכת על דגנים עם חלב 1%,
יצא לי לטעום צ'יריוס ואני חושב (לפי האריזה, אבל לכו תדעו) שזה אמור להיות בריא מאוד.
זה היה לי מאוד טעים וחשבתי על זה בתור אופציה, מה דעתכם?
ואיזה עוד אופציות באמת טעימות ומזינות יש?

2. יוגורט - מתלבט בין 1.5% ל0%, כאשר ההבדל לגביע הוא 20-30 קלוריות, ועוד 1.5 גרם חלבון, איך ומתי מומלץ לצרוך יוגורט? אחרי אימון זה טוב? הצעות לשילובים בשביל קצת טעם?

3. ירקות - אני מאוד בעייתי בירקות אבל יש כמה דברים שאני מאוד אוהב:
בצל, זיתים, תירס, פטריות, בצל ירוק.
חשבתי לאכול את הסלט הראשון שלי משילוב של כולם (אולי עם קצת פטרוזיליה ותבלינים או עם רוטב שום 5% שאני מאוד אוהב) מה דעתכם על זה? (לא יכול לגעת בשום ירק חוץ מאלה) אפשר להוסיף גם מלפפון חמוץ אבל לא יודע אם הוא מועיל תזונתית.

4. פריכיות אורז - במפתיע, גם שהייתי צ'אבי, עדיין אהבתי את זה. איך ומתי מומלץ לשלב את זה?

5. לחם - אני מתבלבל מרוב שמות ועד עכשיו חייתי רק על לחם לבן - שיפון, מלא, קל, כפרי, שחור וכו' וכו' וכו'. מה מומלץ ולאיזו מטרה? (כנ"ל לגבי לחמניות שאני מאוד אוהב!)

6. גבינה צהובה - יצא לי לראות שבפרוסה 9%, יש רק 56 קלוריות ו7 גרם חלבון. אני מאוד אוהב גבינה צהובה בטוסטים וכאלה, וזה נשמע לי אחל'ה מקור חלבון שגם טעים! (לא מרגיש יותר מדי הבדל בטעם)

7. אמא הכינה רוטב שמנת עם פטריות. כמה זה נורא ובמידה ואני אוכל (ואת הסיר הזה אני אאלץ לאכול - דווקא בהנאה!) כמה כפות פחות או יותר זה סביר?

אני מאמין שלמרות ריבוי השאלות בטח יצוצו לי כמה בהמשך.

אשמח לעזרה,

אופיר.
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט