ציטוט:
פורסם במקור על ידי Yoshi-Moto
אני אותו דבר כמוך, אני ממש נלחץ מזה וזה רק מוסיף... אנדרנלין יכול לגרום לי לעשות שטויות...
הדבר שאני הכי מפחד זה שמישהו יעשה משהו לחברה שלי, על דבר כזה אני אכנס למכות בלי לחשוב, ואני יודע שאני אעשה משהו נוראי, אני לא ארחם על אותו אדם...
תשמע בגילאים כאלה לא צריך הרבה כדי להכניס בן אדם למיון... מספיק כמה רגעים שלא שלטת בעצמך ועם אגרופים לפרצוף וכבר הכנסת מישהו למיון בלי לחשוב.. בגלל זה אני משתדל שלא להכנס למכות וכאלה...
|
חח טוב שלא .....שאני מיתעצבן אני הופך לסופר סאיה ואז אני כבר לא שולט על הכח בהליתי מוגבל שלי..ביגלל זה אני מיתרחק בקרבות מיותרים כי חבל ככה להרוג אנשים שסתם עברו בסביבה אבל הם עפו מהאנרגיה שלי רק..

חח טוב שלא הגזמתי
חח אבל ברצינות קצת...בחיים זה לא כמו בטלוזיה שמקבלים מיליון מכות ומדממים מהראש וממשיכים ללכת מכות לא משנה מה גם עם יד שבורה...
אאני בחייןם שלי לא ישכח איך הייתי עם חבבר שלי והוא רב עם איזה מישהוא בכיתה וההוא בלי לחשוב שיגר את המטטא לתוך הפנים של חברשלי..זה פגע ממש ליד העין...והיה לו מלא דם והוא לא ידע מה לעשות..בהתחלה הוא קילל אותו כזה ירק עליו נפל על הריצפה ואמר שהוא יהרוג אותו אבל הוא בכה גם ואז לקחו אותו לבית חולים...זה פרצוף שאני לא ישכח בחייםם שלי...ביגלל שזה היה ליד העין זה היה נראה כאילו הוא בוכה דם....זה לא דבר אני מאחל פה למישהוא לראות... והוא ירק עליו כנראה כבר מחוסר אונים..