טוב קראתי חלק מן ההודעות האלו, ועצתי ודעתי האישית, אם אתם כבר מחויבים ל3 שנים לצבא, אז תעשו את ה3 שנים האלו על הצד הטוב ביותר, כי בכל מקרה תשתעבדו לצבא ל3 שנים, אז מה זה משנה אם לפחות תמצו את עצמכם בזמן הזה או שתרקבו בתור מנקי שרותים?
בנוגע אלי, אני עומד לעשות שרות מועיל בצהל ומקווה להתברג ליחידה איכותית ותפקיד איכותי בשרות קרבי מועיל וממצא, אני חושב שמחובתי לתרום לצהל, כיוון שאם צהל לא היה קיים - לא היינו יושבים פה בכיסאות מול המחשב ומצ'וטטים בפורום, לא היינו נולדים בכלל, אנשים בזבזו את חייהם בצבא, נפלו בקרבות, ויהי זכרם ברוך וצריך להודות להם כל יום לאלו שמשרתים כרגע בצהל ולאלו שלא נמצאים איתנו היום כיוון שהם עושים עבודת קודש בכך שהם שומרים עלינו שנוכל לחיות פה בכמה שיותר שקט ושלווה, ומחובתי להמשיך את עבודת הקודש שהם כרגע מבצעים, לשמור על אזרחי מדינת ישראל כדי שנוכל להמשיך לחיות פה בשקט ושלווה, אז אל תשמיצו את צהל ובמיוחד אל תזלזלו באנשים שמשרתים כרגע ושומרים עלינו 24 שעות ביממה 365 ימים בשנה, תחשבו שכרגע עומדים חיילים בגבול, מסתערבים בעזה, בשטחים, אלוהים יודע עוד איפה, ושומרים עלינו, אז אם אינכם חושבים ששרות קרבי לא מתאים לכם, אז אל תעשו שרות קרבי, אבל לפחות אל תזלזלו בכאלו שכן משרתים ותורמים מעצמם למדינה, אגב, אם אתם עוקבים קצת אחרי החדשות ולא רק אחרי תמונות של אנשים שריריים בתחתונים, תעקבו אחר פעולות צהל ותראו כמה הם חשובים לנו
דוגמא לארוע שצריך להוריד לצהל את הכובע:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3331828,00.html
טוב, זה כל מה שיש לי להגיד, אני יכול להרחיב עוד הרבה ואני יכול לתת לכם 1001 סיבות למה לשרת בצהל ובקרבי בכלל, אני אסיים פה.
שי