צפיה בהודעה בודדת
ישן 16-10-07, 07:02   #4
Moshe
Banned
 
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 4,866
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי talvolik
דבר ראשון, אם אתה הולך ב5 בבוקר לישון וקם בערך ב-1 בצהריים(לפי 8 שעות) אז אתה תצטרך לחלק את הארוחות שלך ככה שיתאימו לסדר היום הזה, עד 5 בבוקר. ולשאלתך, לא, זה לא פוגע בכלום כי בעצם אתה מזיז את הסדר יום שלך קדימה סה"כ.

דבר שני, לגביי שאלתך בתזונה, בשביל לגדול צריך לאכול ואין פה חוכמות, אגב, גם בחיטוב צריך לאכול כל שעתיים-שלוש כדי שלא ייומר מצב של פירוק שריר ובשביל חילוף חומרים טוב.

דבר שלישי, למה לך לעשות אימון אירובי אם אתה במאסה? אני מציע אם אתה כל כך רוצה תעשה פעם בשבוע אימון אירובי של 20-30 דקות על דופק בינוני, בשביל לשמור על סיבולת לב, אבל אח"כ תשלים את הקלוריות ששרפת.
לא צריך לאכול כל שעתיים שלוש , לא יווצר מצב של פירוק שריר , ולא יהיה לך חילוף חומרים טוב יותר.
למה לעשות אירובי במסה? , בשביל הבריאות ולא להרגיש עגלה , כמו כן זה מאזן את רמות הנתרן בגוף מהש מקנה לך אולי "קצת פחות נוזלים" , ואתה מרגיש קצת פחות קבב.
ציטוט:
עוד משהו,איך אפשר לשלב אירובי כמו שצריך במאסה?
תעשה אחרי כל אימון 15 דקות לערך , באינטנסיביות גבוהה ככל האפשר זה אמור להספיק , אם אתה אוהב את זה תעשה יותר , אישית כשאתה תיהיה בחיטוב זה דיי ירתיע אותך ככה שבמסה עדיף לעשות בקטנה.

ציטוט:
יש לי כמה שאלות....

1)אם אני הולך לפעמים לישון ב5 בבוקר,אבל יושן את ה7-8 שעות...זה עלול לפגוע לי בעלייה במאסת השריר?,הכוונה חייבם לישון בלילה דווקא? או שזה לא משנה והעיקר שיושנים את ה8 שעות?

2)שאלה קצת מוזרה,אבל בכל זאת...אם אני רוצה לעלות במאסה,אבל לא יוצא לי לאכול מספיק (חוסר תאבון,לא רוצה לדחוף הרבה אוכל וכו'),האם אני עובד לחינם? או שזה "כאילו" אני עושה חיטוב?
כי קראתי איפשהוא שההבדל בין עלייה במאסה לבין חיטוב היא רק בתזונה ובאירובי שאחרי האימון,והתוכנית אימונים של האנארובי לא משתנה בין מאסה לחיטוב,זה נכון?

3)אם לאחר אימון אניאירובי אני ישר עושה איזה חצי שעה אירובי (ריצה\אופניים),האם אני צריך לאכול עוד משהו בנוסף לאבקת חלבון שאחרי האימון כדי לא לשרוף שריר? או שזה לא משנה כל עוד אני משלים את הקלויריות שנשרפו במהלך היום?
נ.ב.
האם מומלץ לשתות את האבקת חלבון ישר אחרי האנאירובי ורק אז לעשות את החצי שעה אירובי כדי לא לאבד שריר,או שזה לא רלוונטי?

תודה לעונים...
1.זה בסדר
2.תדאג שתיהיה במאזן קלורי חיובי עם מספיק חלבון , אישית אני מעדיף גם לשנות את התוכניות אימונים שלי בחיטוב
3.האבקת חלבון לא חשובה לאחר האימון אלא הפחמימה הזמינה (תמר , אבטיח , ענבים , דבש , לחם לבן , פירכיות אורז וכו').
בקשר לנ.ב , מיותר.
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט