ציטוט:
פורסם במקור על ידי ironman
אולי דיברתי בטון מזלזל קצת אבל לא התכוונתי אישי למה זה מכעיס אותי התמימות וחוסר ידע של אנשים בקטע של התוספים רק.ובאמת כואב להוציא 420 שקל כמו לזרוק אותם לפח אתה מבין אני לא אוהב לשמוע שדוחפים לאנשים סתם שלא מבינים זה מעצבן אותי . בכסף הזה יכולת לקנות גינס או משהו שתהנה ממנו. תתחיל מהבסיס אוכל קודם שאמא תכין מה שאתה תקבע לצרכים שלך או שאתה תכין.
בו נגיד שגם אם לא אכלת משהו ולא התמדת עדיין הטעות שלך היא ב' שהאריזה החזיקה למעלה מחודשיים! אם היתה לוקח מנת הגשה מומלצת היית בדוק עולה במשקל ומרגיש שיפור.
שיהיה בהצלחה בהמשך כולם היו פעם כמוך.
|
לקחתי 2 סקופים שזה מנה אחת ומה שרשום על האריזה זה 3 סקופים ולגבי שינוי יש שינוי התפתחתי וקיבלתי צורה של מתאמן בכל חלקי הגוף חוץ מזה אתה לא מבין כמה אני מצטער על החוסר ידע הזה ועל ההוצאה המיותרת על האבקה שלא בהיכרח הייתה כל כך מיותרת כי היא עזרה לי...
* חוץ מזה אחי אני לא התעצבנתי עלייך אישית פשוט יש אנשים שצוחקים על אנשים אחרים בגלל חוסר ידע הבעיה שאותם אנשים חיים על האתר ואני פותח אותו בדיוק פעם בחודש זה אותם אנשים שמשחקים אותה כאילו לכל אחד מהם יש "ישראל בודי" משלהם וזה מעצבן אותי מי שרוצה שיעזור ומי שלא שלא יעזור לא משלמים פה לאף אחד אין פה עזרת חובה עושים את זה מתוך כבוד ויחס טוב ולא מתוך חובה!
מי שבראש שלו עוזר מי שלא אז לא!1!!!!